Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Järn med C-vitamin 100 tabletter Elexir Pharma

Järn med C-vitamin 100 tabletter Elexir Pharma

82 kr
119 kr
Köpta
10+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR JÄRN MED C-VITAMIN, SKONSAM FÖR MAGEN

Elexir Järn från Elewxir Pharma är ett tillskott med järnbisglycinat (Albion Ferrochel®) som är

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR JÄRN MED C-VITAMIN, SKONSAM FÖR MAGEN

Elexir Järn från Elewxir Pharma är ett tillskott med järnbisglycinat (Albion Ferrochel®) som är skonsamt för din mage och har ett bättre upptag i kroppen jämfört med de flesta andra järntillskott. Här är den förstärkt med vitamin C för immunsystemets normala funktion samt för ett ökat järnupptag. 

 • Den innehåller järnbisglycinat som är skonsamt för magen
 • En depåtablett som utsöndras långsamt vilket ökar upptaget
 • Den bidrar till att minska trötthet och utmattning
 • Den bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Med C-vitamin för ett ökat järnupptag
   

  Järnbrist är faktiskt världens vanligaste näringsbrist:
  Järnbrist faktiskt den mest förekommande mikronäringsbristen i hela världen. Den enda näringsbrist idag som är vanligare är då proteinbristen som tyvärr är vanlig i de fattiga länderna.  Järnbristen drabbar främst kvinnorna i fertil ålder som förlorar järn i samband med menstruation varje månad. Graviditet medför också en del ökade järnförluster för kvinnan. Män kan lida brist på järn men då är det oftast relaterat till dåligt järnupptag i kroppen eller att man äter en järnfattig kost i vardagen. 

  Järn minskar din trötthet och utmattning:
  Järnet som lagras till störst del i blodets röda blodkroppar då som en del av hemoglobin. Hemoglobin har då som uppgift att transportera runt syre från lungorna ut i alla delar i kroppen samt att hämta upp koldioxid på sin väg tillbaka till lungorna som vi sedan då andas ut. Om man har låga nivåer av järn sker detta syretransport inte lika effektivt vilket då gör oss trötta och utmattade, vi känner oss lite slöa helt enkelt. Järn ingår även i enzymer som behövs för våran kropps energiproduktion. Det är viktigt att ha koll på järnnivåerna, framför allt då som fertil kvinna då denna brist är mycket vanligt. 

  Järn även viktigt för immunsystemet:
  Järn som även är en viktigt mineral för vårat immunförsvar. Järnbrist är starkt kopplat till ökad infektionskänslighet hos oss och minskade mängder av vita blodkroppar samt minskad antikroppsproduktion. 

  Järnbisglycinat är Skonsamt för magen:
  Men många järntillskott idag orsakar tyvärr magproblem som exempelvis förstoppning. Främst då järnsulfat i höga doser kan ha denna effekt på din kropp. Järn i form av järnbisglycinat som i denna tablett är en mer skonsam organisk form av järn med hög biotillgänglighet och som inte orsakar förstoppning eller annat obehag på samma sätt. Elexir Järn kommer här i en depåtablett som utsöndras långsamt i kroppen vilket ökar upptaget änu mer. 

  Rekommenderat intag:
  1 tablett dagligen i samband med måltid.
  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. 

  Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur och skyddat mot solljus samt oåtkomligt för barn. 

  ProdukttypKosttillskottHållba

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446