Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

Spapaket för 2 på Kosta Boda Art Hotel

1 995 kr
2 990 kr
Köpta
250+
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Det är krispigt ute. Frosten ligger som stjärnstoft över marken när ni kommer fram till Kosta Boda Art Hotel för en härlig spa-weekend. I hotellets lobby möts ni av en behaglig värme och en reception ni sent kommer glömma. Här är pyntat med glasskulpturer som inte liknar något ni tidigare har sett. I taket hänger en ljuskrona helt i glas och så stor att den skulle fylla hela vardagsrummet i ett normalstort hem. Men detta är bara början, under resten av er vistelse kommer ni bli lika imponerade av glasbaren, de vackra glasskulpturerna i poolen, och såklart, glasinstallationerna på hotellrummet. Välkomna till en otrolig upplevelse på Kosta Boda Art Hotel. 

Det här ingår

 • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Inträde till spa
 • Lån av morgonrock och tofflor
 • Fria träningspass
 • Hemlig glasgåva vid incheckning

Användarvillkor

 • Gäller fr.o.m. 1 januari 2020 t.o.m. 31 mars 2020
 • Kan bokas alla dagar utom lördagar
 • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Barnpolicy: Barn är välkomna till spaavdelningen dagligen mellan kl 9-13, under föräldrars uppsikt och lugna former. Övrig tid gäller 15 års åldersgräns.
 • Ordinariepriset som presenteras är baserat på värdet vid en given tidpunkt.
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Ombokning senast kl. 18:00 dagen innan avtalad ankomst, i mån av plats. Avbokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Kosta Boda Art Hotel – färg, form och njutning

Kosta Boda Art Hotel är ansett som ett av Sveriges bästa hotell och har vunnit flera priser. Bland annat Årets designhotell, Tripadvisors Certificate of excellence och Årets hälsopris.

Restauranger

I Linnéa Art Restaurant serveras en riklig frukost, en härlig buffélunch samt två-, trerätters menyer och a la carte. På hotellet finns ytterligare två restauranger Glasbaren och Brasserie 1742. Glasbaren serverar från en barmeny medans man i Brasserie 1742 erbjuder fyra eller sexrätters meny. 

I den här dealen ingår frukostbuffé i priset men passa på att boka plats i restaurangen under er vistelse!

Spa

Den prisbelönta spaavdelningen är en oas för alla sinnen. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi genom att kombinera motion och vila med välgörande behandlingar. Hotellets signaturbehandlingar Art Glass Feeling är utsedd till Sveriges bästa spa-behandling, där glasets funktion och skönhet blir en del av behandlingen.

Glaskonst

Hotellet är inte bara ett spa- och konferenshotell utan även ett showroom för Kosta Boda och dess vackra konstglas. Alla hotellrummen samt alla offentliga delar av hotellet är smyckade med glasinstallationer av kända glasformgivare såsom Bertil Vallien, Göran Wärff och Kjell Engman m.fl. Glasbaren är en tre ton tung bar helt gjord i glas och miljön som omger den är en undervattensvärld skapad i glas, där fantasin har fått flöda fritt. Slå er ner här för en trevlig kväll där hotellets hängivna bartenders skapar nya smaker och utmanar gamla klassiker.

Deal säljes av

Kosta Boda Art Hotel
Organisationsnummer: 556697-8804
Stora vägen 75
365 43 Kosta
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0478-348 35Ring
Bokning sker per tel eller via mail. Uppge Let’s deal-kod vid bokning.