Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Behandling med  AHA-Syra och Glycolic Mask

Behandling med AHA-Syra och Glycolic Mask

349 kr
700 kr
Köpta
2
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Få en jämnare hudton och motverka den påfrestning som din hud utsätts för varje dag. Behandla din hy med AHA-syra hos Adeleh beauty care clinic. Du väljer mellan två behandlingar som är anpassade efter olika besvär, AHA-syra Glycolic mask 25% eller AHA-syra Lightening peel 50%. 

AHA Syrabehandling Glycolic Mask 25 %
349 kr
700 kr
AHA Syrabehandling Lightening peel 50%
499 kr
999 kr

Höjdpunkter

  • Behandlingen tar 30 min
  • Ger huden spänst och lyster

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 30 september 2020
  • Gäller endast nya kunder
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

AHA Syra behandling Glycolic Mask 25% Mene&Moy

Glycolic mask är en lätt AHA-syra peel med 25% glykolsyra för allmän uppfräschning av huden. Behandlingen är ett sätt att motverka den påfrestning vår hud får av inomhusliv och luftföroreningar. Den verkar djuprenande, föryngrande, motverkar acne och tar bort små hårfina rynkor samt minskar porer samt ger huden spänst och lyster.

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring. Sedan appliceras den kemiska peelingen med en pensel, varav styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare. 

Kemisk peeling/AHA Syra behandling Lightening peel 50% Mene&Moy

Lightening peel är en medelstark AHA-syra peel med 50% glykolsyra, behandlingen bleker ner och motverkar pigmentfläckar och ojämn pigmentering och har föryngrande och utslätande effekt. Används för att motverka begynnande ålderstecken i huden som små hårfina rynkor, vidgade porer, matt och ojämn yta. Lightening peel innehåller de pigmentreglerande ämnena kojic acid, phytic acid och busserole. Denna behandling rekommenderas för alla typer av hormonella pigmenteringar som melasma och kloasma.

För att uppnå absolut bäst resultat är det viktigt att du följer den rekommenderade behandlingsplan och att du följer terapeutens råd om rutiner för användande av medicinska hemvårdsprodukter. Det är viktigt att förbereda huden med rätt produkter innan behandlingarna, och för att bibehålla resultatet av peelerna är det minst lika viktigt att fortsätta underhålla huden hemma, i annat fall kommer ett fullgott resultat inte att uppnås.

Om Adeleh beauty care clinic

Hos Adeleh erbjuder de ett stort urval inom estetisk och medicinsk hudvård, kroppsvård och olika behandlingar. De erbjuder exklusiva behandlingar med marknadens mest avancerade och dokumenterade utrustning till rimliga priser. Deras mål har alltid varit säkra, effektiva och högkvalitativa behandlingar med moderna och vetenskapligt beprövade metoder och välfungerande utrustningar.

Deal säljes av

Adeleh beauty care klinik
Organisationsnummer: 750321-XXXX
Vänortsgatan 4F
43160 Mölndal
Enligt bokning
070 - 063 60 55Ring