Let's deal
KBT-terapi, 2 tillfällen

KBT-terapi, 2 tillfällen

450 kr
1 100 kr
Köpta
10+
Spara
59%

Vill du förändra något i ditt liv eller vill du lära känna och utveckla dig själv? Känner du dig stressad och orolig, befinner dig i någon form av livskris? Då kan kognitiv terapi (KBT) och psykosyntesterapi vara hjälpsamma verktyg som hjälper dig hitta tillbaka. Du får hjälp av Monica som är diplomerad och certifierad terapeut om vilken metod som passar dig och dina behov bäst. 

Höjdpunkter

 • KBT hos No1coach
 • Två tillfällen á 60 minuter
 • Monica är diplomerad och certifierad terapeut via PsykosyntesAkademin samt medlem i PaF och har ansvarsförsäkring
 • Terapeuten sätter tillsammans med dig upp konkreta mål som ni försöker att nå och följer regelbundet upp var i processen som du befinner dig
 • Terapin anpassas individuellt efter personen som söker
 • No1coach ligger i Vasastan

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 29 maj 2019
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Om behandlingarna
Kognitiv beteendeterapi (KBT) är ett samlingsnamn för psykoterapier där man tränar på att använda sig av nya beteenden och tankemönster för att minska psykiska problem. Tillsammans ringar ni in problemet och försöker ersätta tankar, känslor och beteenden som skapar problemet, därmed minskar symtomen samt förebygger att den återkommer. Med psykosyntesterapi kan ni gå på djupet och komma åt själva orsaken bakom symtomen för en bestående förändring. Detta är ingen "quick fix" utan en process som tar olika lång tid. En möjlighet till att finna din väg i livet. Psykosyntesen ser människan ur ett helhetsperspektiv, inkluderande vår historia men även vår outforskade och outnyttjade potential. Vår personliga resa i livet har delvis format oss, samtidigt har vi en förmåga och en önskan att växa och leva i harmoni med vår djupaste identitet. Att ständigt se individen ur dessa två aspekter är ett av psykosyntesens viktigaste bidrag till den moderna psykologin.

Exempel på saker att söka terapi för: Ångest, depression, fobier, olika former av stress, missbruk, ätstörningar, lära känna dig själv, bli "lyckligare", livsstilsförändringar, du genomgår en kris eller att för bryta mönster, du vill lära känna dig själv/utveckla dig/komma vidare i livet, du mår inte bra, känner dig /nere/trött/stressad, du genomgår en separation, förändringar i arbetslivet, anhörigs sjukdom eller annan livskris. Det kan också vara så att du inte har en aning om vad som är "fel" – allt är bra och du "borde" vara lycklig. 

Om No1coach
Du hittar No1coach på Sankt Eriksgatan 68. Här blir du omhändertagen av Monica som både är utbildad inom KBT samt psykosyntesterapi på PsykosyntesAkademin.

Deal säljes av

No1coach
Organisationsnummer: 6105010307
Sankt eriksgatan 68
11320 Stockholm
Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-16
0705902880Ring
Uppge din Let's deal kod vid bokning.