Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kollagen hyaluron + C 150 gram Re-Fresh Superfood

Kollagen hyaluron + C 150 gram Re-Fresh Superfood

257 kr
342 kr
Köpta
5
Spara
25%
Lägg till deal till favoriter

Hudens klister och bindemedel så kallar vi det viktiga Kollagenet.

Kollagen är huvudproteinet i kroppens bindväv och utgör nästan 30% av

Produktinformation

  • Hög kvalitet
  • Inga onödiga tillsatser

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Hudens klister och bindemedel så kallar vi det viktiga Kollagenet.

Kollagen är huvudproteinet i kroppens bindväv och utgör nästan 30% av allt mänskligt proteininnehåll. Alla som fyllt 30 behöver ett tillskott av Kollagen. Kollagenet gör din hud & hy och utseende yngre. Det stärker även din benstomme. Man som kvinna behöver detta tillskott.

Kollagen är en trippel helix alfa-kedjor av aminosyror
Dessa bygger starka fibrer som används i kroppens struktur. I grunden är det ingrediensen som håller allt tillsammans - ett viktigt strukturprotein som säkerställer sammanhållning, elasticitet och regenerering av alla våra bindväv, stärker kroppens strukturer och integriteten i vår hud.

Kollagen Hyaluron + C vitamin har god effekt mot:
. Effekt mot rynkor och celluliter
. Bidrar till ökad spänst och elasticitet i hud och bindväv
. Bidrar till att förbättra leder och ligament
. Kollagenbrist kan orsaka muskelvärk och ledproblem
. Bidrar till förbättrad hår och nagel kvalité
. Kollagenet tas bättre up när det som här tas med C-vitamin 
. Hyaluron är extra effektivt för leder och värk
. Dessutom här med en fräsh Apelsinsmak

Collagen hyaluron är hydrolyserat marint kollagen (Maricol™) med tillsatt hyaluron och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normal funktion av hud, brosk och benstomme. Produkten är också smaksatt med en naturlig smak av apelsin. Ett hydrolyserat kollagen är extra lättupptagligt och har hög biotillgänglighet. Produkten har också högt protein-innehåll och påsen innehåller 30 dagar högdos.

Om Hyaluron och naturlig vitamin C Hyaluron är en molekyl som kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. Hyaluron återfinns i kroppsdelar som innehar en stötdämpande effekt, t ex mellan knän och ryggens diskar men även frekvent i ögonen. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normal funktion av hud, brosk och benstomme. C-vitaminet är naturligt och kommer från acerola bäret.

Om Marciol: Maricol™ Collagen är så otroligt finfördelat att det enkelt rörs ut med vatten. Strukturen på aminosyrorna i kollagenet är helt lik hudens egen uppbyggnad och extra bra är de höga innehållen av Glysin (20,9%), Prolin (12,6%) samt även Hydroxprolin (10,5%), där är nivåerna är 10-20 gånger högre jämfört andra proteiner. Maricol Collagen är tillverkat i EU och enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Maricol kollagen har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat, förspjälkat, kollagen i peptidform.

Detta Kollagen är ett marint kollagen från fisk. Det tas mycket lätt upp av din kropp som väl känner igen det. Det kan blandas i valfri vätska så som tex. vatten, kaffe, te, juice, smoothies eller varför inte till gröt, yoghurt.

Kollagen är även en erkänt mycket viktig del av hud, hår, naglar, ledband, ligament, organ och även till dina blodkärl.
Otroliga 70% av huden och 80 % av kroppens bindväv består av Kollagen
Därav så är extra tillskott av Kollagen otroligt viktigt för mående & utseende på din kropp.

Efter ca. 25 års &

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446