Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
T4-MAX KickScooter Elsparkcykel - 33km/h / 45km elcykel kickbike

T4-MAX KickScooter Elsparkcykel - 33km/h / 45km elcykel kickbike

5 999 kr
8 999 kr
Köpta
5
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Ta dig snabbt och effektivt till din destination med HT-T4MAX KickScootern. Scootern är den kraftfull och stark elsparkcykel i jämförselse med sin vikt på endast 18kg. T4-MAX är

Produktinformation

  • Upp till 33km/h
  • Upp till 45km räckvidd på en laddning
  • Smidig app för enkelt hantering
  • Fälls ihop smidigt för enkel transportering

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid ca 2-6 arbetsdagar
  • Vid frågor kontakta supporten direkt via mail på [email protected]
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ta dig snabbt och effektivt till din destination med HT-T4MAX KickScootern. Scootern är den kraftfull och stark elsparkcykel i jämförselse med sin vikt på endast 18kg. T4-MAX är stabil och robust. Därutöver är scootern byggd för att klara av både asfalt och lättare terräng, då den utan problem klarar av småsten och upp till 25 % stigning.

T4-MAX är bekväm att köra tack vare honey comb däck som finns både fram och bak och är slanglösa däck, som också är utrustade med ett extra gelband på insidan för att motverka punktering. Scootern är fullt utrustad med fram- och bakljus, främre trumbroms och bakre elektronisk broms (som också fungerar även om den främre bromsen av någon anledning inte skulle fungera).
T4-MAX som har en hastighet på maximalt 33km/h (hastigheten justeras direkt i appen) och en räckvidd på upp till 45 km. Scootern kan fällas ihop så du bekvämt, kan förvara den var du vill eller ta med den på bussen eller bak i bilen.

Med denna scooter slipper du oroa dig för punktering eftersom denna scooter är utrustad med Honeycomb däck som är tillverkade av solid gummi material och behöver ej pumpas.

OBS: Ej godkänd som cykel, får köras på egen mark eller inhägnat område. Tillverkaren nämner att produkten ska undvikas att köras i vattenpölar/regn eller utsättas för vatten/fukt då det kan skada produkten samt skapa eventuella vattenskador. Förvara ej elsparkcykeln utomhus. Denna scooter får endast köras av 1 person åt gången, det är förbjudet att köra två personer eller fler på denna elsparkcykel.


Design
Elscootern har en elegant, mörkgrå yta och har robusta, 10-tums honeycomb däck som ger dig bekväm körning även i ojämn terräng.
Prestanda
Denna elscooter ger dig upp till 45 kilometers räckvidd, Scootern har en hastighet på upp till 33 kilometer i timmen vilket kan variera beroende på vikt och underlag samt batterinivå.
Appkontroll - MiniRobot App
Se din hastighet och batterinivå direkt i appen
Bromsar
Fordonet är utrustat med två bromsar, en bakre elektrisk och en pålitlig trumbroms framtill.
LED-lampa
Scootern har både fram- och baklampa så att du kan se vart du åker och alla andra se dig. Den har även blinkande bakre bromsbelysning.
Skärm
Du kan kontrollera återstående batterinivå och nuvarande hastighet på den informationsdisplayen på instrumentpanelen.

Specifikationer:
- Upp till 45km på en laddning (beroende på vikt & underlag)
- Upp till 33km/h i toppfart (beroende på vikt & underlag)
- 350W Motor
- 10 tum honey comb däck
- Ringklocka ingår
- Upp till maximal vikt på 130kg
- 15Ah laddningsbart batteri
- Laddningstid - 4 till 6 timmar

Deal säljes av

CASE4YOU AB
Organisationsnummer: 556826-6976