Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (1 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (2 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (3 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (4 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (5 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (6 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (7 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (8 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (9 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (10 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (11 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (12 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (13 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (14 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (15 av 17)FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver) (16 av 17)

FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare (Silver)

229 kr
399 kr
Köpta
30+
Spara
43%
Lägg till deal till favoriter
FM-sändare med Bluetooth-handsfree och billaddare.

Produktinformation

 • Multifunktionell FM-sändare med Bluetooth
 • Kompabilitet

Användarvillkor

 • Leverans 1-3 arbetsdagar
 • Skickas direkt från e-handlarens lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Multifunktionell FM-sändare med Bluetooth

Liten och behändig multimedia maskin som kan fungera som en FM-sändare eller Bluetooth-handsfree. FM-sändaren är utrustad med SD-läsare och USB-läsare, den kan även parkopplas med andra Bluetooth-enheter. FM-sändaren har dubbla USB-utgångar så att du kan ladda din telefon eller liknande samtidigt som du spelar musik. Laddaren ger 2.1 A laddning till valfri smartphone, surfplatta eller annan enhet med USB. Anslut med valfri USB-kabel (medföljer ej). 

Kompabilitet

Fungerar med iPhone, Android m. fl. och fungerar perfekt för att t. ex. streama Spotify eller annan musik till bilens ljudsystem. Enheten har inbyggd mikrofon för samtal och en svarsknapp för att svara/lägga på. En fjärrkontroll medföljer så att du kan styra FM-sändaren på avstånd.

Byter automatiskt mellan musik och samtal 

Det finns också en LCD-display som visar den radio-kanal du ska ställa in stereon på för att få ut ljudet i dina högtalare. Byter automatiskt mellan musik och samtal när det ringer eller när man lägger på!

Specifikationer:

 • Stöd för SD-kort
 • Stöd för USB-minne
 • 3,5mm-plugg (kabel medföljer)
 • Bluetooth-handsfree
 • A2DP Musikstreaming
 • USB-portar: 1x 2.1A för laddning, 1x för USB-minne med musik

Deal säljes av

Teknikproffset Nordic AB
Organisationsnummer: 556998-9329