letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Djupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandlingDjupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandling (1 av 5)Djupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandling (2 av 5)Djupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandling (3 av 5)Djupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandling (4 av 5)

Djupgående ansiktslyft och hudåtstramande dubbelbehandling

2 899 kr
8 500 kr
Köpta
8
Spara
66%
Lägg till deal till favoriter

Med den här dealen får du en dubbelbehandling för ansiktslyft och hudåtstramning. För bästa förutsättningar för din behandling ingår en personlig konsultation med en specialist på kliniken som gör en digital hudanalys av din hud. Efter analysen planeras den mest lämpliga behandlingen för dig. 

Höjdpunkter

 • Laser Focus Clinique är centralt belägen på Kristinelundsgatan, precis vid Avenyn
 • Obligatorisk hudanalys genomförs innan behandling för att välja rätt behandling för just dig
 • Utförs av Certifierad och erfaren personal
 • Effektiv kollagenstimulerande behandling som jobbar djupt ner i huden och resulterar i en slätare, fastare, yngre hy och med naturlig lyster
 • ger massivt kollagenstimulering på hela ansiktet, runt ögonen och halsen men även massiv Facial Contouring och minskning av hamsterpåsar med hjälp av FUS punktbehandling på käklinjen, dubbelhakan och hamsterpåsar.
 • Märkbar hudåtstramning redan efter första behandling

  Användarvillkor

  • Dealen gäller i upp till 90 dagar från att du köpt dealen
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Gäller alla nya kunder hos Laser Focus Clinique
  • (Om specifika dagar och tider) Obs! Dealen gäller specifika dagar och tider, se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

  Mer om dealen

  Duo Facelift

  Duo Facelift är en effektiv kollagenstimulerande behandling som jobbar djupt ner i huden och resulterar i en slätare, fastare, yngre hy och med naturlig lyster. Hudåkommor som rynkor, akne ärr repareras gradvis. Du kommer att märka en hudåtstramning redan efter första behandlingen men kollagenstimuleringen bör fortsättas för att uppnå ett bra resultat. Du rekommenderas en kur på 4 behandlingar men det skiljer sig från individ till individ. Huden blir röd i några dagar och kan kännas torr. Dem flesta upplever en viss svullnad dagen efter behandlingen. Använd ”Locobase repair” salva eller ”vitt vaselin” under några dagar. Extra tillskott av C-vitamin rekommenderas dagligen för en snabbare bildande av nya och friska kollagen.

  Facelift Ultra Genesis

  En kombination av två kraftfulla behandlingar med marknadens mest djupgående ultraljud-terapi (Focused Ultra Sound, FUS) och Collagen pen som ger massivt kollagenstimulering på hela ansiktet, runt ögonen och halsen men även massiv Facial Contouring och minskning av hamsterpåsar med hjälp av FUS punktbehandling på käklinjen, dubbelhakan och hamsterpåsar. En effektiv kollagenstimulerande behandling som jobbar ända ner till muskulaturen och resulterar inte bara i en slätare, jämnare, yngre hy och med naturlig lyster men även minskar hamsterpåsar och dubbelhakan. Du kommer att märka en hudåtstramning redan efter första behandlingen men kollagenstimuleringen bör fortsättas för att uppnå ett bra resultat. Du rekommenderas en kur på 3-6 behandlingar men det kan skilja sig från person till person. Som en biverkan kan ibland huvudvärk uppstå efter behandlingen. Ta gärna huvudvärkstabletter en timma innan behandlingen. De flesta upplever en viss rodnad och även svullnad runt ögonen men individ till individ skiljer sig. Använd ”Moshiries Empress eye oil” och övriga Moshiries produkter.

  Double Facelift Fraktionerad RF

  En kombination av två kraftfulla behandlingar med djupgående Radio Frekvens terapi (4D Facial Contouring) och Collagen pen som ger massivt kollagenstimulering på hela ansiktet, runt ögonen och halsen men även massiv Facial Contouring och minskning av hamsterpåsar med hjälp av ”4D Facial Contouring” punktbehandling på käklinjen, dubbelhakan och hamsterpåsar. En effektiv kollagenstimulerande behandling som jobbar ända ner till ”Deep Dermis” och resulterar inte bara i en slätare, jämnare, yngre hy och med naturlig lyster men även minskar hamsterpåsar och dubbelhakan. Du kommer att märka en hudåtstramning redan efter första behandlingen men kollagenstimuleringen och Facial Contouring bör fortsättas för att uppnås ett bra resultat. Du rekommenderas en kur på 3–6 behandlingar men kan skilja sig från person till person.

  Inför behandlingen

  • Träna, sminka eller tvätta inte ansiktet med vatten 24 timmar innan behandling. Dem flesta kan återgå till normala, vardagliga aktiviteter dagen efter behandlingen med en viss rodnad på huden
  • Applicera riklig med ”Emla” bedövningssalva på hela ansiktet, halsen och även runt ögonen ca 40 minuter innan din behandling

  Om Laser Focus Clinique

  Kliniken hittar du på Kristinelundsgatan 4, precis vid Avenyn, här erbjuds även många tekniskt avancerade behandlingar inom skönhetsvård. Här finns behandlingar som bl.a. Thermage facelift och Madonna facelift.

  Deal säljes av

  Laser Focus Clinique
  Organisationsnummer: 556830-6731
  Kristinelundsg 4
  41137 Göteborg
  Enligt bokning i deras kalender.
  Vanligaste tid för denna behandling är: Onsdag - Fredag: 09.00 - 16.00.
  Bokning sker via hemsidan eller mail, vänligen Uppge Let's Deal-kod vid bokning.