Let's deal
PT online

PT online

195 kr
895 kr
Spara
78%
Kom i form med mattiasochjohan.se – 4 månaders personligt träningsprogram online. Ord. pris 895 kr, din deal: 195 kr

Produktinformation

>Ladda ner vår app från Appstore eller Android Market

Användarvillkor

>www.mattiasochjohan.se. Uppge Let's deal-kod vid registrering
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
 • Mer om produkten

  Mattiasochjohan.se erbjuder personlig träning via nätet. Här kan du få skräddarsydda träningsupplägg som hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du vill bygga muskelmassa, få en fastare kropp eller gå ner i vikt.

  Med dagens deal får du 4 månaders personlig träning online hos mattiasochjohan.se. Ordinarie pris 895 kr, din deal: 195 kr - 78% rabatt.

  Du väljer mellan 4 olika program och du gör ditt val när du registrerar dig på mattiasochjohan.se.

  Smalare: Anpassat för dig som främst är ute efter att minska i storlek och vikt. Träningsprogrammet är utformat för att öka fettförbränningen och ge dig en mer tonad, smalare och slankare kropp.

  Starkare: Det här träningsprogrammet är till för dig som främst är ute efter att bli både starkare och hårdare i kroppen. Träningen utformas för att stimulera det centrala nervsystemet, vilket ger dig ökad styrka och explosivitet, som i sin tur ger dig skarpare konturer i din muskelmassa.

  Större: Om du är ute efter att öka i muskelvolym är det här träningsprogrammet för dig. Träningen utformas så att proteinsyntesen i musklerna ska ökar så mycket som möjligt, vilket bidrar till ökad muskelvolym.

  Tjejträning: Mattias och Johan har under sina år som personliga tränare fått erfara att kvinnor ofta har målsättningar som är unika just för kvinnor. Tjejträningen lägger fokus på att bland annat göra kroppen fastare.

  Mattias och Johan har över 20 års erfarenhet som personliga tränare och de har arbetat i bland annat USA, Spanien och Sverige. De har jobbat med målinriktad träning med elitidrottare, fotomodeller, artister och tv-stjärnor och de jobbar med att utbilda andra personliga tränare.

  Låt Mattiasochjohan.se hjälpa dig att nå dina mål!

  Deal säljes av

  Lets Deal