Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Uppblåsbar Badleksak, Blad - IntexUppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (1 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (2 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (3 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (4 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (5 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (6 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (7 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (8 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (9 av 11)Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex (10 av 11)

Uppblåsbar Badleksak, Blad - Intex

459 kr
489 kr
Köpta
7
Spara
6%
Lägg till deal till favoriter
Denna uppblåsbara badmadrass i form av ett blad är perfekt för dig som älskar lata varma sommardagar i poolen. Nu kan du äntligen koppla av på ett flytande löv i vattnet!

Produktinformation

  • Uppblåsbar badmadrass i form av ett grönt blad
  • Flyt runt på ett stort löv och koppla av i vattnet

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Skickas direkt från e-handlarens lager i Sverige
  • Öppet köp i 30 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

En uppblåsbar badleksak som föreställer ett grönt löv. Detta uppblåsbara blad är en häftig badleksak för dig som älskar vattenlek, samtidigt som den är en extra skön badmadrass att koppla av på. Badleksaken är 213 cm lång och 142 cm bred, och passar bäst för en person. Har du någonsin velat uppleva känslan av att flyta runt på ett stort löv i vattnet är denna badmadrass helt rätt för dig!

- Uppblåsbar badmadrass i form av ett grönt blad
- Flyt runt på ett stort löv och koppla av i vattnet

Specifikationer:
Färg: Grön
Material: Vinyl
Mått: ca. 213 x 142 cm
Rek. ålder: 14+

Förpackningen Innehåller:
1x Uppblåsbart Blad

VARNING! FÅR ENDAST ANVÄNDAS I VATTEN DÄR BARNET BOTTNAR OCH UNDER TILLSYN AV EN VUXEN! OBS! Innehåller små delar, ej lämplig för barn under 3 år. Produkten levereras i originalförpackning.

Deal säljes av

JTI VENTURES AB
Organisationsnummer: 559041-2358