Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i LysekilÖvernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (1 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (2 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (3 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (4 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (5 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (6 av 8)Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil (7 av 8)

Övernattning och 2-rätters för 2 hos Strandflickorna i Lysekil

1 995 kr
3 150 kr
Spara
37%
Lägg till deal till favoriter

Siri Strand var föreståndarinna för Strandvillan i början av 1900-talet och känd för sin glädje, stränghet och sparsamhet. För att hedra hennes minne har Strandflickorna satt ihop ett mycket prisvärt getaway-paket med havsnära boende i dubbelrum med havsutsikt, samt 2-rätters middag på närliggande Havshotellets bistrorestaurang Fröken Fridhem. På menyn står fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör. Välkomna till Lysekil!

Produktinformation

  • Övernattning i dubbelrum (140-cm säng) med havsutsikt beläget i Strandvillan
  • 2-rätters middag i bistrorestaurangen Fröken Fridhem belägen på Strandflickornas Havshotell
  • Fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör (kött/vegetariska alternativ möjliga vid förbokning) samt dagens dessert
  • Härlig frukostbuffé

Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning söndag – torsdag t.o.m. januari 2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Information om hotellets åtgärder med anledning av covid-19
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om produkten

Naturreservat, havsbad sekelskiftesromantik

I Lysekil finns mycket att göra året om. Promenera runt naturreservatet Stångehuvud eller titta på alla spännande fiskar och andra havslevande varelser på Havets Hus, granne till Strandvillan.
Shoppa i de små, personliga butikerna i centrum eller titta på båtarna i hamnen. Gå upp till den pampiga granitkyrkan eller utsiktstornet strax intill och njut av den vidunderligt vackra utsikten över horisonten. Är du sportfantast finns tennis- och padelbanor i närheten av hotellet. Alla rum i Strandvillan går i sekelskiftesstil med eget badrum, tv och gratis wifi.

Charmig hotellbistro

På kvällen kliver ni innanför tröskeln på charmiga Strandflickornas Havshotell, som ligger ett par hundra meter från Strandvillan. På bistron Fröken Fridhem serveras en tvårätters middag bestående av Friherrinnans fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör samt dagens dessert (kött/vegetariska alternativ går att få vid förbokning). Din vistelse avslutas dagen efter med en härlig frukostbuffé innan det är dags att checka ut.

Deal säljes av

Strandflickornas Havshotell
Organisationsnummer: 556521-0555
Turistgatan 13
453 30 Lysekil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 10:00
0523-79750Ring
Bokning sker via mail eller telefon.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning.