Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Blue Eye 64 tabletter Elexir Pharma

Blue Eye 64 tabletter Elexir Pharma

209 kr
329 kr
Köpta
7
Spara
36%
Lägg till deal till favoriter
BLUE EYE DIN HJÄLP FÖR ANSTRÄNGDA OCH ÅLDRANDE ÖGON


Blue Eye original från Elexir Pharma är baserat på extraktet LUTANTHIN-11TM som är en

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll
 • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

BLUE EYE DIN HJÄLP FÖR ANSTRÄNGDA OCH ÅLDRANDE ÖGON


Blue Eye original från Elexir Pharma är baserat på extraktet LUTANTHIN-11TM som är en fantastisk kombination av lutein och koncentrerade svenska blåbär. Blåbäret i Blue Eye bidrar till ögats normala funktion och synförmåga. Blue Eye innehåller även antocyaner/antocyaniner som ger blåbäret antioxidativa egenskaper och även skyddar ögats celler mot oxidativ stress.

Detta hjälper då effektivt ögats ljuskänsliga celler i näthinnan. Näthinnan förändras naturligt med stigande ålder och ett åldrande öga behöver ca tre gånger så mycket ljus som ett yngre öga. Blåbären i Blue Eye Original från Elexir Pharma stöder den retinala funktionen dvs den stöder näthinnans ljuskänsliga celler.

 • Blue Eye Vinnare av årets seniorprodukt
 • Blue Eye Sveriges mest sålda blåbär- och luteinprodukt
 • Innehåller extrakt av svenska skogsplockade blåbär
 • 1 tablett om dagen räcker i de flesta fall
 • Innehåller Lutein och zeaxanthin från ekologisk ringblomma
 • Innehåller en rad antioxidanter som alla har en viktig funktion i ögat
   

  Gula fläcken  är oumbärlig för ditt öga

  Gula fläcken är en liten del i näthinnan som har en otroligt stor betydelse för din synförmåga. Det är nämligen den som gör att vi både kan se skarpt och även urskilja detaljer. när vi tittar Vi är bland annat beroende av gula fläckens funktion för att tex kunna läsa dagstidningen eller se på TV osv.

  Rikt på lutein

  Den gula fläcken är mycket rik på lutein som är ett näringsämne släkt med karoten. Luteinet finns naturligt i bl.a. i gula och oranga grönsaker och även i tex bladgrönsaker. Det har visat sig att ett tillskott av blåbär bidrar effektivt till näthinnans normala funktion och stödjer även visuell tydlighet.

  Blåbär är bra för ögat

  Blåbäret har alltså visat sig vara ett mycket nyttigt och viktigt bär för ögonen och synen. Vetenskapliga sammanställningar visar även att blåbär stöder visuell tydlighet samt retinalfunktionen. Man har även sett att blåbäret bibehåller ögonens hälsa, ger ett antioxidantstöd för ögonen samt hjälper till att skydda ögonen.

  Blue Eyes från Elexir Pharma innehåller även ett väl noggrant urval av vitaminer och mineral. Blue Eyes innehåller även ett noggrant urval av vitaminer och mineral. Vitamin C som bland annat bidrar till att effektivt skydda celler från oxidativ stress. Oxidativ stress uppkommer när cellerna utsätts för fria radikaler som då skadar cellerna. Blue Eye ger även vitamin A som bidrar till att underhålla normal syn.
   DEKLARATION PER DAGSDOS1 tablettDRI*Blåbärsextrakt (Motsvarar 15 g färska blåbär)150 mgej fastställtvarav antocyaner37,5 mgej fastställtVitamin C80 mg100 %Ringblomsextrakt50 mgej fastställtvarav lutein25 mgej fastställtvarav zeaxantin1,5 mgej fastställtRutin (från bovete)25 mgej fastställtQuercetin (från bovete)25 mgej f

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446