Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Good Gut Feeling Fiber Komplex 350 gram Elexir Pharma

Good Gut Feeling Fiber Komplex 350 gram Elexir Pharma

245 kr
299 kr
Köpta
1
Spara
18%
Lägg till deal till favoriter
GOOD GUT FEELING FIBER KOMPLEX. BRA FÖR MAGEN & MATSMÄLTNINGEN

Good Gut Feeling Fiber Komplex är en komplex fiberblandning i pulverform som håller din mage i fin

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

GOOD GUT FEELING FIBER KOMPLEX. BRA FÖR MAGEN & MATSMÄLTNINGEN

Good Gut Feeling Fiber Komplex är en komplex fiberblandning i pulverform som håller din mage i fin form. Den består då av 3 olika fibrer i form av psylliumfröskal, havrefiber samt även potatisstärkelse. De passar bra tillsammans då de på sina olika sätt bidrar till matsmältningen och tarmfunktionen. Det är dessutom det enda kosttillskott i Sverige certifierad av FODMAP Friendly vilket då innebär att den analyserats med avseende på innehåll av fermenterbara ämnen som kan orsaka magbesvär för dig som har exempelvis IBS.

Good Gut Feeling Fiber Komplex är utan smaksättning så den passar att blanda i valfri dryck eller med yougurt samt även i maten. 

 • Inehåller en blandning av 3 olika fiber för din mage:
 • Med Psylliumfröskal, glutenfri havrefiber och resistent potatisstärkelse
 • Är tarmreglerande vid hård mage
 • Är bra för magen och matsmältningen
 • Är certifierad FODMAP Friendly
 • Är glutenfri
   

  För lite kostfiber:
  Det visar sig att svenskar är dåliga på att få i sig tillräckligt med fibrer i kosten enligt Magrapporten (2019). 
  -2 av 10 vuxna äter 500 g frukt och grönt varje dag
  -9 av 10 får i sig för lite fullkorn
  -7 av 10 får i sig för lite fibrer

  Samma rapport varnar för att varannan svensk lider av magproblem varje vecka. Good Gut Feeling som är en serie med 3 produkter som ger en gladare mage där Fiber Komplex erbjuder ett sätt att komplettera sin dagliga kost med hälsosamma fibrer på ett enkelt sätt. 

  Vad är kostfiber:
  Fibrer kallar vi de kolhydrater från växtriket som inte bryts ner vid matsmältningen utan i stället når tjocktarmen i stort sett opåverkade. Fibrer finns rikligt i grönsaker, frukt, rotfrukter, baljväxter samt även i bröd, flingor, gryn, pasta och ris av fullkorn. Fibrer har stora hälsofördelar för oss människor. Fiberrik mat på kostfibrer ger exempelvis större mättnadskänsla än fiberfattig mat vilket då kan minska småätandet och göra det lättare att hålla  nere vikten. Det krävs även att man tuggar fiberrik mat mer vilket ökar salivproduktionen som är bra för tänderna. En kost rik på fibrer minskar även risken för blodsockersvängningar då det ger en långsam blosockerhöjning till skillnad mot de snabba kolhydraterna. 

  Olika typer av fibrer:
  När du äter fibrer passerar dessa magsäck och tunntarm i stort sett opåverkade och hamnar i tjocktarmen där tarmbakterierna och andra mikroorganismer bryter ner dem till gaser och kortkedjiga fettsyror. När fibrerna bryts ner till stor del (fermenteras) i tjocktarmen är positivt och bra för tarmflorans sammansättning samt tillväxt. Fibrer är mat till våra goda tarmbakterier. En del andra typer av fibrer bryts ner i mindre utsträckning och binder då istället till sig vatten som då ökar volymen på avföringen och är på så sätt bra för våra tarmars funktion. Good Gut Feeling Fiberkomplex innehåller fibrer från 3 olika källor.

  Psylliumfröskal:
  De består till 80-85% av vattenlösliga & gelbildande fibrer som håller magen i f

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446