Se favoriter
Se kundvagn
Bränn fett och bygg muskler med body sculptingBränn fett och bygg muskler med body sculpting (1 av 5)Bränn fett och bygg muskler med body sculpting (2 av 5)Bränn fett och bygg muskler med body sculpting (3 av 5)Bränn fett och bygg muskler med body sculpting (4 av 5)

Bränn fett och bygg muskler med body sculpting

1 395 kr
3 000 kr
Köpta
40+
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Alla ni, eller vi, som tycket det är tråkigt att gå till gymmet – se hit! Med body sculpting bränner du fett och bygger muskler medan du ligger ner och slappnar av. Det sägs att en halvtimmes behandling av exempelvis magen motsvarar 20 000 situps. En intensitet man inte direkt uppnår på ett gym.. Behandla: Armar, kärlekshandtag, mage, framsida lår, innerlår, baksida lår, rumpa eller vader.

Höjdpunkter

  • En halvtimmes behandling på exempelvis magen motsvarar 20 000 situps
  • 30 minuter för en behandling
  • Bränner fett och bygger muskler medan du själv ligger ner och slappnar av
  • Bli av med de envisa kärlekshandtagen, biringen runt magen eller ridbyxlåren en gång för alla

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Gäller endast nya kunder
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som effektivt och skonsamt bränner fett och bygger muskler. Vid behandling skapas ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer. Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av. EM träning är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

Om Victoria Grepo Akademin

Victoria Grepo Akademin har som vision att leverera de bästa behandlingarna, tjänsterna, produkterna och utbildningarna till sina kunder. Företagets nyckelord är kvalitet, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien. Victoria Grepo Akademin är certifierad av Dm. Cell att sälja och utbilda andra terapeuter i avancerade produkter och behandlingar. Detta innefattar BB Glow, kemisk peeling, oxygen behandling och mycket mer.

Deal säljes av

Victoria Akademin
Organisationsnummer: 556930-7191
Götgatan 81
116 62 Stockholm
Mån - fre: 8:00 - 19:00
072-721 53 33Ring
Boka via länken ovan och uppge Let's deal koden vid bokningen