Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i SolnaEn natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (1 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (2 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (3 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (4 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (5 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (6 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (7 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (8 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (9 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (10 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (11 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (12 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (13 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (14 av 16)En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna (15 av 16)

En natt för 2 inkl. charkbricka på Hotel Giò i Solna

1 395 kr
1 995 kr
Köpta
7
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Ett perfekt hotell för dig som vill besöka Stockholm. På Hotel Gio bor du bekvämt, nära till shopping på Mall of Scandinavia och bara 10 minuter med buss eller pendel in till Stockholm city.

I den här dealen ingår en övernattning för två på Hotel Giò inklusive charkbricka, samt en stor och varierad frukost för att starta morgonen på bästa sätt.

Det här ingår

  • Boende för två personer
  • Charkbricka
  • Frukost
  • Hund- och familjevänligt

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning fr.o.m. 15/12-9/1 samt 12/1-28/2 torsdag – lördag
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller.
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende, ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Italienskt 50-tal och Art Déco

Hotellets 180 hotellrum är inredda med värme och personlighet med inspiration från såväl italienskt 50-tal som Art Déco. Utsikten är slående över både staden och Hagaparken. Rummen finns i olika storlekar och passar perfekt för både affärsresenären, weekendparet, familjen och den som vill bo lite längre. De har även rum som passar dig som reser med din hund! Givetvis är alla rum rökfria.

Njut av det italienska köket

Du är också välkommen att avnjuta god mat och dryck i Giòs designade bar och restaurang Mama Giò. Där kan du njuta av det italienska köket till både lunch och middag. Vad sägs om hemlagad färsk pasta eller deras alldeles egna pizza? Eller varför inte slå dig ner i baren, ta en cocktail eller ett glas italienskt vin och bara njuta av stämningen. När vädret tillåter öppnar de upp sin härliga uteterrass. Varje dag serveras en stor och varierad frukost till hotellets gäster.

Missa inte att insupa den sköna atmosfären i deras vardagsrum som rymmer upp till 100 personer. Där finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner eller bara sitta ner med en kopp kaffe eller ett glas vin.

Deal säljes av

Hotel Giò
Organisationsnummer: 556060-9405
Råsundavägen 1
16967 Solna
Dealen gäller med incheckning måndag till lördag i mån av plats.
- Bokas via mail
- Uppge kod vid bokning
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller
- Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://www.hotelgio.se/sv/covid19.aspx