Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Cellulitbehandling med dermomassageCellulitbehandling med dermomassage (1 av 2)

Cellulitbehandling med dermomassage

399 kr
800 kr
3,3
(22)
Köpta
250+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Minska dina celluliter med 30 minuter djupgående massage för cellulitbehandling med M3 maskin. Effekter och fördelar med dermomassage: reducerar celluliter, ökar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och fettförbränningen, bidrar till slätare och fastare hud genom stimulering av kollagen och elastinproduktion, effektiv på svullnad, reducerar färska bristningar, ger lyster och energi till huden.

 

1 behandlingstillfälle
399 kr
800 kr
2 behandlingstillfällen
599 kr
1 400 kr

Höjdpunkter

 • 30 minuter djupgående massage för cellulitbehandling av låren
 • 10 minuter konsultation innan behandlingen ingår
 • Behandlingen sker med M3 maskin (Dermomassage)
 • Dermomassage är en mekanisk bindvävsmassage som verkar kraftfullt på hudens djupare lager
 • Tekniken är 100 procent naturlig och bidrar till att behandla celluliter genom att luckra upp fettcellerna/fettklumparna och öka cirkulationen
 • Du hittar Omroj Klinik i Danderyd

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Dealen gäller tidsbokning måndag-fredag
 • Gäller endast nya kunder hos Omroj klinik
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person
 • För bästa effekt rekommenderar Omroj Klinik upprepade behandlingar och erbjuder vid behandling rabatterat paketpris för Let's Dealkunder
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

Dermomassage är en mekanisk bindvävsmassage som verkar på hudens djupare lager. Tekniken är helt naturlig och behandlar celluliter genom att luckra upp fettcellerna/fettklumparna och öka cirkulationen. Många ser tekniken som ett enklare alternativ till fettsugning. För bästa resultat rekommenderas fler än en behandling. Vid behandling leds fettcellerna att gå genom ett vakuumsug med rullande massage som gör att energin (fettet) minskar i omfång. För god effekt är det viktigt att röra på sig efter en behandling.  

Om celluliter

Celluliter ger en ojämn hudstruktur som ofta visar sig i form av gropar i huden. De kan antingen vara ansamlingar av fettceller som klumpar ihop sig i bindväven eller så uppstår de då vätska mellan cellerna samlas kring dem. Hudens förankringspunkter drar ner huden och då buktar de svullna fettcellerna och vätskeansamlingarna framhävs genom huden, därav groparna (apelsinhud). Huvuduppgiften med dermomassage är att stimulera kroppens och hudens funktionella cirkulationer och eliminera  fettdepåer, och att dränera ut slagg och fett från kroppen genom kroppens reningssystem via immunförsvarets komponenter. 

Om Omroj Klinik

Alla som jobbar på Omroj Klinik är utbildade hudterapeuter. Förutom cellulitbehandling erbjuder Omroj fettreducering, permanent hårborttagning, ansiktsbehandlingar, mesoterapi, kemiska peelingar, microdermabrasion m.m. Omroj klinik har många nöjda kunder. På instagram finns före- och efterbilder på olika behandlingar.

Deal säljes av

Omroj klinik
Organisationsnummer: 559074-9817
Svärdvägen 3A
182 33 Danderyd
Mån - Fre 10:00- 18:30
Uppge din Let's Deal kod vid bokning
Du finner Omroj Klinik på våning 7