Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (1 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (2 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (3 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (4 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (5 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (6 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (7 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (8 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (9 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (10 av 12)1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping (11 av 12)

1 natt för 2 inkl. tvårättersmiddag & frukostbuffé på Hotel Malmköping

1 995 kr
2 930 kr
Köpta
2
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Natursköna Hotel Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland nära Eskilstuna, Strängnäs och Nyköping, samt endast 11 mil till Stockholm. Ni bor i dubbelrum och får under er vistelse njuta av en härlig tvårätters middag tillagade med kärlek och sörmländska råvaror. Morgonen efter står en uppdukad frukostbuffé till ert förfogande.

Det här ingår

  • En natt för 2 personer i dubbelrum
  • Valfri tvårättersmiddag från bistromenyn
  • Fri tillgång till relaxavdelning (i mån av plats)

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning måndag – lördag t.o.m. 13/8-2023
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats.

Mer om dealen

Om Hotel Malmköping

Hotel Malmköping är en modern hotell- och konferensanläggning belägen på en höjd mitt i Malmköping, omgiven av naturskön miljö. De låter det vackra landskapet utanför genomsyra deras val av möbler, inredning och färg. Med ledorden: Gott bemötande, känsla och effektivitet, ser de fram emot att ta hand om dig som gäst.

Hotel Malmköping har även en omtyckt restaurang - Hjorten & Gösen. Där de serverar råvaror som representerar Sörmlands rika urval. Eftersom hotellet är beläget i "Hjärtat av Sörmland", är det nära till lokala producenter. Deras stora stolthet är KRAV-märkt nötkött från kreatur som växt upp på ägarens egen gård, Sofielunds Gård.

De har även närhet till den populära golfbanan Flens golfbana samt till padelbana på Grinds Gårds padel och Sörmlandsleden.

Hotellet disponerar över 45 rum - 23 dubbelrum i olika storlekar, 2 familjerum och 20 enkelrum, med totalt 80 bäddar. Rummen är smakfullt inredda, inklusive helkaklade badrum

Deal säljes av

Hotel Malmköping
Organisationsnummer: 556889-6996
Furugatan
642 60 Malmköping
0157-245 80Ring
- Bokning sker via telefon eller mail. Endast
av hotellet bekräftad bokning gäller.
- Uppge Let's deal-kod samt önskar datum
vid bokning.
- Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://www.hotellmalmkoping.se/sv/om-
oss/covid-19/