Se favoriter
Se kundvagn
Lipomassage hos LA Beauty EmpireLipomassage hos LA Beauty Empire (1 av 5)Lipomassage hos LA Beauty Empire (2 av 5)Lipomassage hos LA Beauty Empire (3 av 5)Lipomassage hos LA Beauty Empire (4 av 5)

Lipomassage hos LA Beauty Empire

449 kr
899 kr
Köpta
60+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Lipomassage reducerar celluliter och ärr, och ger en slätare, spänstigare hud samt kan lindra muskel- och ledvärk. Behandlingen är en icke-kirurgisk bindvävsmassage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition. Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter.

1 Behandling
449 kr
899 kr
5 Behandlingar
2 245 kr
4 495 kr

Höjdpunkter

 • Reducerar celluliter
 • Ökar blodcirkulationen
 • Icke-kirurgisk behandling
 • Patenterad teknik

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp

 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om LPG

LPG lipomassage är ett icke kirurgiskt ingrepp som reducerar fettansamlingar och är ett bra alternativ till fettsugning för de som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp. LPG lipomassage reducerar överflödigt fett på problemområden, formar och lyfter rumpans konturer samt återställer hudens elasticitet. Behandlingen slimmar figuren och reducerar celluliter. När bindväven behandlas med effektiv djupmassage stimuleras och förbättras hudens elasticitet.

Om LA Beauty Empire

LA Beauty Empire är ett koncept med det senast inom skönhet. Alexis har flera års erfarenhet i branschen och har specialiserat sig inom hud, hälsa, LPG, kropp och estetik.

Med anledning av Region Skånes skärpta riktlinjer pga Covid-19 vill LA Beauty Empire passa på att informera dig om vilka anpassningar de vidtar. De medarbetare som uppvisar minsta tecken på förkylning uppmanas att stanna hemma tills att de är helt symptomfria. Utöver det strikta regelverk för sterilitet och hygien som gäller all klinisk verksamhet, följer de givetvis även rådande myndigheters riktlinjer. Hos LA Beauty Empire ska du alltid känna dig trygg. För att bidra till att minska risken för smittspridning har de även infört följande rutiner:

 • Kliniken säkerställer extra rengöring av ytor och verktyg i salongen och uppmanar både sig själva och kunderna till handtvätt innan en behandling påbörjas
 • Du blir hälsad hjärtligt välkommen, men inte med handslag
 • LA Beauty Empire använder munskydd
 • LA Beauty Empire ber dig att inte ta med någon till ditt besök, med undantag för minderåriga som kan ta med en förälder
LA Beauty Empire vädjar också dig som har något av följande symptom: feber, snuva, hosta, andningspåverkan, halsont, huvudvärk eller andra influensaliknande symptom att boka om din tid och vänta tills efter 7-14 symtomfria dagar. Så länge ni inte har några symptom, är ni varmt välkomna. Då personalen själva har problem med lungorna och andra hälsoproblem som gör att de är i riskgruppen, ber dem er om att respektera detta. Var ärliga och boka om era tider om ni känner minsta lilla symtom. Hjärtliga hälsingar, L.A Beauty Empire

Deal säljes av

L.A. Beauty Empire
Organisationsnummer: 900306-XXXX
Föreningsgatan 39A
211 52 Malmö
0722 - 07 07 14Ring
Vänligen uppge din Let's Deal kod vid bokning!

Bokning sker via telefon måndag- torsdag mellan kl 07.30-08.30. Sms funkar under dagen men då vi inte svarar är vi upptagna med kunder och återkommer då till dig så snart vi kan.

Välkommen!