Se favoriter
Se kundvagn
Microneedling med 2 olika serum

Microneedling med 2 olika serum

695 kr
2 300 kr
Köpta
9
Spara
70%
Lägg till deal till favoriter

Microneedling använder sig av sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Behandlingen stimulerar nyproduktion av kollagen i huden, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden, som kan öka hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med upp till 80%. Välj mellan två olika sortrs serum: WCPR-serum för ansiktet eller NCTF-cocktail vitamin+ filorga-mask för ansiktet och hals.

Ansikte med WCPR-serum för pigmentfläckar
695 kr
2 300 kr
Ansikte + hals, vitamincocktail + filorga-mask
895 kr
2 500 kr

Höjdpunkter

  • Behandlingen kan reducera akneärr, behandla ärr efter kirurgi och brännskador, minska porer, strama upp och föryngra huden
  • Reducerar pigmentfläckar, jämnar ut fina linjer och rynkor samt reducerar hudbristningar
  • Utförs av certifierad sjuksköterska

Användarvillkor

  • Dealen gäller i upp till 60 dagar från att du köpt dealen

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

WCPR-serum för ansikte: WCPR-serum bleker hyperpigmenteringar, återfuktar och ger huden näring. Serumet ger en jämnare hudton och hjälper huden att bygga nya hudceller. I behandlingen appliceras en light-kemisk peeling. Behandlingen avslutas med en levande mask som passar just din hud och dina hudbesvär.

NCTF-cocktail vitamin+ filorga-mask för ansikte och hals: En vitamincocktail innehållande 12 olika potenta vitaminer hjälper huden få boost, lyster samtidigt som döda celler med hjälp av microneedling-nålar. Salongen använder en unik microneedling-penna med två funktioner.

Om Ellenas Lyxvård och Behandling

Ellenas Lyxvård och Behandling är en mysig salong belägen i vackra Ursvik i Sundbyberg. Här får du förstklassiga behandlingar och utövaren är specialistsjuksköterska med många års erfarenheter och har certifikat i PRP-behandlingar och Microneedling-behandlingar. Behandlaren är även certifierad injektions-behandlare för botox och fillersinjektioner. Här erbjuds anti-aging-behandlingar med de bästa produkterna samt apparaterna på marknaden. Hit tar du dig lätt och goda parkeringsmöjligheter finns. 10 min bilväg från Solna, Sundbyberg, Kista, Spånga och Rissne. Välkomna!

Deal säljes av

Ellenas lyxvård och behandling
Organisationsnummer: 790416-XXXX
Skördegatan 4
174 64 Sundbyberg
Efter överenskommelse
073-980 60 62Ring
Boka in dig på länken och skriv in Let's deal koden i rabatt fältet.