Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (1 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (2 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (3 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (4 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (5 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (6 av 8)2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost (7 av 8)

2 nätter för 2 personer i Karlstad med kanalutsikt inkl. frukost

1 795 kr
2 580 kr
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Det är inte bara dialekten som är mysig i Karlstad, här erbjuds även shopping, mat, nöje och vacker natur. Ta med dig en vän och checka in på First Hotel River C med utsikt över kanalen. Starta dagen med hotellets frukostbuffé och ta sedan för er av Karlstads kvarter och sevärdheter. Inom gångavstånd hittar du konstgalleriet Lars Lerin Sangrund och Värmlands Museum.   

Det här ingår

  • 2 nätter för 2 personer i dubbelrum
  • Frukostbuffé

Användarvillkor

  • Dealen gäller fr.o.m. 1 december 2021 t.o.m. 31 mars 2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Ombokning sker i mån av plats, Avbokning ej möjligt efter reserverat boende

Mer om dealen

Hotellet är snyggt designat i retrostil och ligger ett stenkast från centrala Karlstad med shopping och nöjesliv. För familjer och friluftsälskare rekommenderar First Hotel River C ett besök i stadsparken Mariebergsskogen eller Alsters Herrgård. För dig som inte vill röra dig längre än hotellets väggar kan du äta i hotellets restaurang och för den träningssugna så finns det ett gym med fri entré i närheten. 

Deal säljes av

FIRST HOTEL RIVER C
Organisationsnummer: 556910-0612
Tage Erlandergatan 10
652 20 Karlstad
Incheckning: från 15:00
Utcheckning: 12:00
- Bokning sker via mail. Endast
av hotellet bekräftad bokning gäller.
- Uppge Let's deal-kod samt önskar datum
vid bokning.
- Läs mer på hotellets hemsida om
förebyggande arbete och restriktioner i
samband med Covid-19.