Se favoriter
Se kundvagn
iPhone 7/8/SE skal silikon Svart

iPhone 7/8/SE skal silikon Svart

69 kr
199 kr
Köpta
10+
Spara
65%
Lägg till deal till favoriter
Extra stöttåligt silikon skal till Apple iPhone 7/8/SE, som trots sin tunna storlek och lätta vikt klarar tuffa slag, fall, repo och stötar.

Produktinformation

  • Mycket stöttålig utan att vara tjock
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Bra grepp och ligger stadigt
  • Upphöjda kanter skyddar display och kamera
  • Alla funktioner/portar är tillgängliga

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Tunnt och extremt tåligt mot stötar och fall: Ett extremt stöttåligt silikon skal till Apple iPhone 7/8/SE, som har en slimmad och stilren design fast att det är ett robust shock-proof armor case. Trots sin tunna beskaffenhet klarar detta mobilskal kraftiga slag och fall och det skyddar givetvis från smuts och repor.

Ligger säkert i handflatan: Silikonmaterialet har dessutom anti-glid-egenskaper som gör att mobilen ligger stadigt och inte glider ner och att du inte tappar den lika lätt. iPhone-skalet känns lika skönt i handen som ett Apple-silikonskal.

360 graders skydd: Kanterna är upphöjda så att kameran och skärmen inte når golvet/marken ifall mobilen ramlar ner. Så skyddas både frontdisplayen och bakkameran från krossas eller få sprickor.

Perfekt kompatibilitet: Shock adsorption skalet passar perfekt till iPhone 7 och iPhone 8 och har exakta utskärningar för alla knappar och portar. Till skillnad från Apple Silicone Case så täcker det här fodralet hela undersidan av telefonen och ger enheten ett skydd runtom.

 

Specifikationer:

Färg: Svart

Material: Silikon

Storlek: (7,3 cm x 14,2 cm x 1 cm)

 

Paketet inkluderar:

1 x mobilskal för iPhone 7/8/SE

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349