Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Urilock Plus 60 kapslar Elexir Pharma

Urilock Plus 60 kapslar Elexir Pharma

169 kr
239 kr
Köpta
10+
Spara
29%
Lägg till deal till favoriter
URILOCK PLUS  MOT FREKVENTA TOALETTBESÖK

Urilock® från Elexir Pharma framställs av bladen från Angelica archangelica en växt som växer vilt i den isländska naturen.

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

URILOCK PLUS  MOT FREKVENTA TOALETTBESÖK

Urilock® från Elexir Pharma framställs av bladen från Angelica archangelica en växt som växer vilt i den isländska naturen. Angelica har varit populär i isländsk kultur i över 1000 år. Ett standardiserat extrakt. Den innehåller även extrakt från pumpakärnor som bidrar till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan för såväl män som kvinnor samt även en hälsosam prostatafunktion hos män.

 • Den bidrar till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan
 • Den passar både män och kvinnor
 • Den bidrar till en hälsosam prostatafunktion hos män
 • Bra mot frekventa toalettbesök
   

  Ingredienser som hjälper urinblåsan att fungera:
  Om du vaknar flera gånger varje natt för att gå upp och kissa är inte speciellt kul. Det stör äve nattsömnen. Men orsaken kan vara helt naturlig och hjälpen är ganska enkel.

  En överaktiv blåsa:
  Problemet beror ofta på en överaktiv urinblåsa som då driver på behovet att gå upp en eller flera gånger per natt för att tömma blåsan. Orsaken är att urinblåsans muskler beter sig okontrollerat som kan ha flera orsaker. Stress, mental anspänning, klimakteriet, åldern men också som en följd av medicinering.

  Både för män och kvinnor:
  Ca. var tredje kvinna mellan 30 och 70 måste gå på toaletten på natten på grund av urinträngningar. Män har ofta samma problem och det beror då oftast på godartad prostataförstoring.

  Urilock Plus balanserar blåsans funktion:
  Genom sin fina sammansättning har Urilock Plus vetenskapligt visad förmåga att hjälpa funktionen hos urinblåsan för män och kvinnor. Samtidigt bidrar den även till att bibehålla ett bra och normalt urinflöde. Detta gäller både män och kvinnor, men för män finns en extra kartlagd egenskap, den bidrar till en hälsosam prostatafunktion.

  Baserad på isländsk kvanne:
  Den isländska kvannen (Angelica archangelica) som växer vilt på hela Island men idag ävenfinns även odlingar på grund av den stora efterfrågan. Den isländska kvannen har en mångtusenårig historia inom folkmedicinen i Island och all odling sker ekologiskt. Kunskapen inom folkläran om kvannens egenskaper har nu på senare år följts upp av vetenskapliga studier för att klarlägga de olika egenskaper som finns i kvanne-bladets sammansättning. Kvannen i denna Urilock Plus är naturligtvis kliniskt dokumenterad.

  Kompletterad med extrakt från pumpakärna:
  Pumpakärnan är mycket innehållsrika och förser kroppen med zink och magnesium. Kärnorna är även rika på E-vitamin, en riktigt kraftfull antioxidant. Men det mest intressanta är att vetenskapliga studier, sammanställda av Europeiska Livsmedelsmyndigheten (EFSA), visar att extrakt från pumpakärnor har en mycket stor positiv effekt på urinblåsan, den kringliggande muskulaturens funktion samt prostatan hos män. Med andra ord bidrar den till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan för såväl män som kvinnor.

  Vetenskapligt visad funktion:

  · Bidrar till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan

  · Både för

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446