Se favoriter
Se kundvagn
Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 veckaSurfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (1 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (2 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (3 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (4 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (5 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (6 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (7 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (8 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (9 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (10 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (11 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (12 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (13 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (14 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (15 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (16 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (17 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (18 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (19 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (20 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (21 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (22 av 24)Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka (23 av 24)

Surfa i Portugal inkl. frukost och surflektioner, 1 vecka

1 850 kr
3 795 kr
Köpta
6
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Drömmer du om att lära dig surfa? Bo sju nätter på Ericeira Chill Hill Hostel och få hjälp att ta dig an vågorna med fem surflektioner. En promenad på bara tio minuter tar dig till stranden! På vandrarhemmet ingår även frukost och mellan surflektionerna finns det tid att upptäcka Ericeiras natursköna miljöer och mysiga restauranger.

Lågsäsong
1 850 kr
3 795 kr
16 okt - 17 dec eller 18 dec - 1 jan 2022
Mellansäsong
2 095 kr
4 195 kr
18 september - 15 oktober
Högsäsong
2 595 kr
4 795 kr
5 juni - 17 september

Det här ingår

 • Sju nätter på Ericeira Chill Hill Hostel and Surf (sexbäddsrum)
 • Fem surflektioner á två timmar
 • Frukost
 • Rum med balkong eller sjöutsikt
 • Promenadavstånd till stranden
 • Redskap samt transport till stranden
 • Hyra av handdukar ingår
 • Möjlighet att boka transfer från flygplatsen, kontakta boendet

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast valt datum
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av Ericeira Chill Hill Hostel bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Garanterad incheckning på lördagar, för andra dagar kan du ta kontakt med hotellet (extra kostnad kan tillkomma)
 • Barnpolicy: 0–2 år bor gratis, barnsäng kan ordnas
 • Kostnader i form av exempelvis turistskatt kan tillkomma och betalas då direkt till boendet
 • Det är möjligt att uppgradera till privatrum mot en extra kostnad. Ta kontakt med hotellet för mer information
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende
 • Flyg och transfer ingår ej

Mer om dealen

Ericeira vid Atlantkusten

Cirka 5 mil norr om Lissabon på Atlantkusten hittar du den lilla staden Ericeira, i den portugisiska regionen Mafra. Den natursköna regionen kännetecknas av branta klippor, fjordliknande vikar och bryggor som löper ut i Atlanten. Med 8 km sandstränder och pulserande vågor är Ericeira det perfekta stället för äventyrslystna och surfsugna turister.

Mellan surflektionerna finns det även tid för en lugn stund i solen eller en tur i staden. Här vandrar du mellan de traditionella husen på kullerstensgator och i stadens centrum finns lockande restauranger, kaféer och barer som erbjuder lokala delikatesser.

Ericeira Chill Hill Hostel

På vandrarhemmet sover du i sovsalar med våningssängar, balkonger och kostnadsfritt WiFi. Det finns ett fullt utrustat gemensamt kök, säkerhetsskåp, en välskött trädgård och ett vardagsrum med TV. Det finns även fri parkering och det är nära till busstationen som tar dig till Portugals huvudstad Lissabon. Personalen talar både engelska och portugisiska.

Följande information gällande COVID-19. "Som svar på COVID-19 vidtas yttersta säkerhets- och sanitetsåtgärder, i enlighet med reglerna som utfärdas av den portugisiska hälsoriktningen. Till exempel vid ankomst och i allmänna utrymmen kommer det att vara nödvändigt att använda en ansiktsmask under vistelsen.”

Deal säljes av

CHILL HILL HOSTELS
Organisationsnummer: PT510647677
Rua Nelson Gomes Salvador, Lote 40, Nº6
2655-242 Ericeira
+351 919713490Ring
Bokning sker via mail. Skicka med följande: PDF-kvittot på ditt köp hos Let's deal, önskat datum, fullständigt namn, bostadsort, adress, passnummer, födelsedatum samt telefonnummer.

- För platsgaranti incheck Fredag-Lördag, kontakta Chill Hill (avgift kan tillkomma).