Se favoriter
Se kundvagn
EM Power slim hos Kina-TerapiEM Power slim hos Kina-Terapi (1 av 6)EM Power slim hos Kina-Terapi (2 av 6)EM Power slim hos Kina-Terapi (3 av 6)EM Power slim hos Kina-Terapi (4 av 6)EM Power slim hos Kina-Terapi (5 av 6)

EM Power slim hos Kina-Terapi

799 kr
1 600 kr
Köpta
4
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Med hjälpa av EM power slim behandlingen kan du äntligen få kroppen som du alltid drömt om. På en behandling kan man förbränna upp till 2,300 kalorier. 

Höjdpunkter

  • 1 behandling på 30 minuter
  • På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier.
  • Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej

  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Om behandlingen

EM Power Slims unika träningsprogram består av en serie av fysiska träningsprogram, som är utformade för att stimulera musklerna och ge bästa resultat. Dessutom är EM Power Slim en väldigt effektiv behandling som pågår under 10-14 dagar, istället för månader på gymmet. Det kan även leda till att man får mer definierade magrutor och skinkor.

Handenheterna placeras på det område som man vill behandla mage, lår, rumpan, biceps triceps samt vader. HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. Elektromagnetiskt fält passerar icke-invasivt genom kroppen och interagerar med motorneuroner som går in i själva muskelfibrerna och därefter utlöser supramaximala muskelsammandragningar. Detta kan man inte uppnå med hjälp av träning.

Kina-Terapi

Kina-Terapi är en klinik som sedan 2009 verkar inom traditionell kinesisk medicin och estetik. Vi vill hjälpa människor att återskapa balans och välbefinnande genom attraktiva och relevanta behandlingar. Kina-Terapi har ett holistiskt perspektiv på hälsa där ditt fysiska, mentala och emotionella tillstånd tas med vid planeringen av varje behandling. Detta innebär att behandlingen kan se olika ut från person till person och från gång till gång. Vi erbjuder olika typer av massage (klassisk, kinesisk, tui-na), akupunktur, akupressur, koppning, fotmassage och zonterapi. Dessutom erbjuder vi behandlingar såsom HIFU, LPG, Hollywood peeling, Power Slim, fettreducering, Dermapen och PRP. Vi är specialiserade inom smärtlindring, muskel och ledvärk, migrän/spänningshuvudvärk, sömnstörningar, mage- tarm problematik, allergier, stresshantering, rökavvänjning, hormonella obalanser och infertilitet. Vår personal är kvalificerad, välutbildad och alltid redo att ta emot Dig på bästa sätt. Varmt välkommen till oss på Kina-Terapi, din plats för hälsa och välbefinnande!

Vår klinik är kvalitetssäkrad av Svenska Friskvårdsförbundet och rekommenderad av Reco 7 år i rad.

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13, 3
12140 Johaneshov
Måndag - Fredag 10:00-19:00
* Telefontiden är mellan 10:00 -18.00
08-508 636 26 / 073-125 65 02Ring
Ring, maila för bokning.
Uppge Let's deal-kod vid bokning