Se favoriter
Se kundvagn
Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea LodgeBoende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (1 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (2 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (3 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (4 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (5 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (6 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (7 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (8 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (9 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (10 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (11 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (12 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (13 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (14 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (15 av 17)Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge (16 av 17)

Boende för familjen på havsnära Engeltofta Sea Lodge

1 195 kr
1 890 kr
Köpta
10+
Spara
37%
Lägg till deal till favoriter

Ta med familjen och bo i en fullt utrustad lägenhet med havsutsikt, kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum samt två badrum med dusch och toalett. Det är bäddat och klart när ni kommer, fri parkering, fritt wifi, städning vid avresa, samt lån av sängkläder och handdukar ingår. 

Produktinformation

  • Bo i en fullt utrustad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2-3 sovrum samt två stycken badrum med dusch och toalett
  • Gäller för 2 vuxna och 2-3 barn
  • Bäddat och klart när ni kommer
  • Fri parkering, fritt WIFI
  • Avresestäd, sängkläder och handdukar

Användarvillkor

  • Gäller i mån av plats t.o.m. 28 februari 2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter reserverat boende. Ombokning sker i mån av plats

Mer om produkten

Havsnära boende

Engeltofta Sea Lodge ligger i ett naturskönt område, bara en minut med bil från havet. Närheten till golfbana, naturstigar och fiskelägen, gör Engeltofta till en fantastisk plats med en spännande historia att berätta. Engeltofta Sea Lodge är beläget en timme från kungsberget och tio minuter från Gävle centrum. Ica-butik och apotek finns också i nära anslutning.  

Deal säljes av

Engeltofta
Organisationsnummer: 556846-7343
Bönavägen 118
805 95 Gävle
026-996 60Ring
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.