Se favoriter
Se kundvagn
BiteHelper - Lindrar myggbettBiteHelper - Lindrar myggbett (1 av 2)

BiteHelper - Lindrar myggbett

98 kr
129 kr
Köpta
2
Spara
24%
Lägg till deal till favoriter
BiteHelper - Tar snabbt slut på klåda och irritation orsakad av myggbett.

Produktinformation

  • Lindra kliande myggbett
  • Från 4 år
  • Drivs av batteri (ingår ej)

Användarvillkor

  • Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Skickas direkt från e-handlarens lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Ibland är det för sent att ta myggmedel. Mosquito Bite Relief Pen kan rädda dig och din familj från klåda som orsakas av myggbett. Denna produkt kan vara ett svar på situationer där myggmedel kommer in för sent. Det kan lätt lindra klåda och framtida hudirritation som kan orsakas av kontinuerligt kliande på mygbetten. 


Mosquito Bite Relief Pen är lätt att använda. Det tar snabbt slut på klåda och irritation orsakad av myggbett. Denna produkt har en termopulsteknologi som ger värme och vibrationer till det berörda området. Som ett resultat ökar det det lokala blodflödet och cirkulationen som ger en lugnande känsla till det drabbade området av myggbettet. Placera bara spetsen av pennan på det myggbita området på det drabbade området och aktivera den genom att trycka på PÅ-knappen.


Denna produkt är säker att använda för både vuxna och barn från 4 år och uppåt. Det är tillverkat av giftfritt material vilket gör det skonsamt mot huden. Du kan enkelt använda den var som helst eftersom den bara har en pennas storlek och kan passa i valfri väska eller handväska. Du behöver inte oroa dig om strömmen tar slut eftersom den här produkten endast körs på 1 x AA-batteri.


Vikt: 0.09 kg
Dimensioner: 15 × 10 × 10 cm

Deal säljes av

Teknikproffset Nordic AB
Organisationsnummer: 556998-9329