Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (1 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (2 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (3 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (4 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (5 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (6 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (7 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (8 av 10)1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri (9 av 10)

1 natt inkl. skaldjursbuffe el. 4-rätters för 2 på Tanums Gestgifveri

1 790 kr
2 980 kr
Köpta
50+
Spara
40%
Lägg till deal till favoriter

Tanums Gestgifveri är en perfekt plats för dig som vill uppleva bohusläns vackra natur och spännande historia. Med en kort bilresa kan ni ta er till både imponerande hällristningar, den mysiga fiskarbyn Grebbestad eller till det vackra naturreservatet Tjurpannan. Den första kvällen av er vistelse avnjuter ni en härlig skaldjursbuffé. Dessutom börjar morgonen med en frukostbuffé, perfekt för att komma igång för dagens äventyr! 

Ankomst fredag
1 790 kr
2 980 kr
Inkl. skaldjursbuffé
Ankomst lördag
1 790 kr
3 380 kr
Inkl. 4-rätters middag

Det här ingår

 • 1 natt för 2 personer på anrika Tanums Gestgifveri
 • Frukostbuffé
 • Eftermiddagskaffe med kaka
 • Gestgiveriets Skaldjursbuffé/4-rätters middag
 • WIFI

Användarvillkor

 • Gäller incheckningen fredagar eller lördagar t.o.m. 10 april 2022
 • Ankomst fredag gäller följande: En natt för 2, frukostbuffé, eftermiddagskaffe med kaka och Gestgifveriets Skaldjursbuffé
 • Ankomst lördag gäller följande: En natt för 2, frukostbuffé, eftermiddagskaffe med kaka och 4-rätters middag
 • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Barnpolicy: Tanums Gestgifveri välkomnar barn. Hör efter direkt med hotellet vad som gäller för din familj
 • Ordinariepriset som presenteras är baserat på värdet vid en given tidpunkt. Värdet på dealen kan variera beroende på efterfrågan, säsong och valutaförändringar
 • Av-/ombokning senast 2 dagar innan avtalad ankomst
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

Mer om dealen

Bo mitt i världsarvet, nära hav och vacker natur 

Tanums Gestgifveri är omgiven av en historisk skatt, ett av Sveriges 14 världsarvsområden. Här kan ni hitta 3 500 åriga hällristningar, gravfält med bautastenar från järnåldern, en bronsåldersby, museum och mycket mycket mer. Dessutom finns det högklassiga golfbanor i närheten, för de som älskar att gå en runda.

Hemtrevligt och välkomnande

Här bor ni i ett av hotellets 34 mysiga rum, där alla har egen dusch och WC, TV och WIFI. Troligen är Tanums Gestgifveri Sveriges äldsta gästgifveri i obruten tjänst. Ända sedan 1663 har det mysiga Gestgifveriet varit i drift. Samtidigt som personalen har bevarat den genuina känslan är komforten god.

Prisbelönade för sitt förstklassiga kök

Lämna av era väskor, gör er hemmastadda och upptäck den spännande omgivningen. Första kvällen äter ni en fantastisk skaldjursbuffé. Bor ni över två nätter avnjuter ni en härlig 4-rätters middag den andra kvällen. Köket vårdar och utvecklar de svenska mattraditionerna och låter sig samtidigt inspireras av kök från andra delar av världen.

Deal säljes av

Tanums Gestgifveri AB
Organisationsnummer: 556949-5194
Apoteksvägen 7
457 31 Tanumshede
Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00
0525 - 290 10Ring
Vänligen ring eller maila din bokning med ditt önskade besöksdatum. Glöm inte att uppge Let's deal-kod.