Let's deal

Yogaresa till Kroatien med Travea

8 990 kr
Köpta
3

Det är alltid skönt att återhämta sig med lite yoga en vardagseftermiddag. Men har du tänkt på hur snabbt känslan av lugn försvinner? Du hinner knappt vara färdig med yogapasset för ens vardagsstressen tränger sig på! Du skulle behöva ett längre yogapass, och ett yogapass som inte ligger vägg i vägg med den gråa vardagen, utan ett yogapass intill havet i kanske... Kroatien?! Det är ju precis vad du får med denna deal! Med denna deal får du en Yogaresa till ön Losinj i Kroatien, här ingår boende, frukost, middag flyg t/r och såklart: YOGA! 

Det här ingår

 • Yogaresa till ön Losinj i Kroatien
 • Under resan blandas yoga och meditation
 • Boende på 4-stjärniga Hotel Punta
 • Flyg t/r från Göteborg
 • Inklusive halvpension (frukost- och middag)

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast avresa 14 maj och hemresa 21 maj 2019. Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • 39 kr i administrationsavgift tillkommer vid köp
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Let's deal är ej arrangör av denna resa
 • Kostnader i form av exempelvis turistskatt kan tillkomma och betalas då direkt till hotellet
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Finn ro med yoga, träning och avkoppling 

På denna resa blandas yoga och meditation. Du styr själv över din resa genom att välja ut vilka aktiviteter som passar just dig. Ett perfekt sätt för att finna ro i kropp och sinne. Under resans gång kommer Stefania Gremlin vara din instruktör. Stefania är yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare. 

Boende på hotell Punta 

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester. 

Hotellets höjdpunkt är den specialdesignade ”vitalitets-zonen” med inomhus- och utomhuspool, relaxavdelningen, wellness och skönhets-behandlingen och allt annat man vill skämma bort sig med. 

De fina dubbelrummen för två personer har en extrasäng för en person. Här väljer man mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt. Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv och telefon.

Deal säljes av

Travea AB
Organisationsnummer: 559108-8926
Långängen 5
417 23 Göteborg
estination: Body and Mind Movement Camp, Göteborg - Ön Losinj, Hotell Punta
Period: 14 - 21 maj 2019
Avresa: Göteborg, Avresetid 10:40. Beräknad ankomst 13:00.
Flight number: QS4611.
Bagage 20kg + 8kg handbagage
Hemresa: Rijeka, Avresetid 07:30. Beräknad ankomst 09:50.
Flight number: QS4610.
Bokning sker via mail. Uppge namn enligt ditt pass, de första 6 siffrorna i personnumret, adress, mailadress, mobilnummer och hemtelefonnummer samt din Let's Dealkod