Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Purefish Omega-3 180 kapslar Elexir Pharma

Purefish Omega-3 180 kapslar Elexir Pharma

201 kr
279 kr
Köpta
2
Spara
28%
Lägg till deal till favoriter
PUREFISH NORSK FISKOLJA FRÅN LAX, SILL, TOBIS & TORSK

Purefish® Från Elexir Pharma är ett kosttillskott baserad av norsk fiskolja från lax, sill, tobis

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

PUREFISH NORSK FISKOLJA FRÅN LAX, SILL, TOBIS & TORSK

Purefish® Från Elexir Pharma är ett kosttillskott baserad av norsk fiskolja från lax, sill, tobis och torsk från Arktiska havet. Detta är fiskarter med hög halt enkelomättade fettsyror (MUFA) samt även den unika omega-3 fettsyran DPA. 

Omega-3 med DHA bidrar effektivt till att bibehålla hjärnans och synens normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg DHA.

Kombinationen av DHA och EPA bidrar även till hjärtats normala funktion och den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg EPA/DHA.

 • Med Omega-3 med DHA bidrar till att bibehålla hjärnans och synens normala funktion
 • Med DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion
 • Från Norsk fiskolja från lax, sill, tobis och torsk
 • Bara fisk från Arktiska havets rena, kalla vatten (Pure Fish)
   

  Fettsyran hjärtat gillar:
  1937 kom den första publicerade studien som visade på nyttan av fet fisk. Forskare hade då studerat eskimåerna och konstaterade att deras kosthållning med mycket fet fisk, säl och val gjorde att de undvek många av våra i västvärldens välfärdssjukdomar. Man fortsatte denna forskning fram till 1990-talet, sedan övergick man till att studera de rena, essentiella fettsyrorna i fisk – omega-3.

  EPA och DHA:
  De senaste 25-30 åren har tillverkningen av fiskolja i huvudsak koncentrerats kring två specifika omega-3-fettsyror – EPA och DHA. Anledningen till det är att forskning visade att just dessa fettsyror var oerhört viktiga för hjärta, kärl, hjhärna och synförmåga. 

  Essentiella fettsyror bör tillföras:
  Omega-3 med fettsyrorna EPA och DHA som är så kallade essentiella fettsyror. Det betyder att kroppen, trots att de är livsnödvändiga inte kan tillverka dessa själva. De måste tillföras via kost på ett eller annat sätt. 

  Rätt mängd för hjärtat och kärl:
  EFSA, den Europeiska livsmedelsmyndigheten, har studerat det forskningsmaterial som producerats kring fet fisk och fiskolja/omega-3 under drygt 80 år. Man har fastställt att det är kombinationen av EPA och DHA som är mest viktig och att man bör få i sig minst 250 mg tillsammans av dessa båda fettsyror dagligen för att få ovanstående fina hälsoeffekter. 

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  4 kapslar dagligen.
  Antal kapslar per förpackning: 180

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur, skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 24 månader.BatchmärkningBäst före, samt batchnr står bredvid streckkoden.GlutenNEJLaktosNEJMjölkproteinNEJAnimaliskt ursprungJA - fiskVeganskNEJOk för Gravida & AmmandeJAEkologiskNEJCertifieringarEFTA (European Free Trade Association)Plast/plaster (avseende förpackning)PET förpackning med UV-filter
DEKLARATION PER DAGSDOS4 kapslarDRI*Fiskolja4000 mgej fa

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446