Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ansiktsbehandling med radiofrekvensAnsiktsbehandling med radiofrekvens (1 av 2)

Ansiktsbehandling med radiofrekvens

299 kr
900 kr
Köpta
40+
Spara
67%
Lägg till deal till favoriter

Denna ansiktsbehandling med radiofrekvens stimulerar huden att producera nytt kollagen vilket fyller ut rynkor och fina linjer och gör den mer spänstig med en uppstramande effekt och ger huden mer lyster.

Höjdpunkter

  • Rynkor och linjer fylls på så sätt ut och huden blir fylligare och spänstigare med upplyftande och uppstramande effekt
  • Behandlingen tar ca 20 minuter
  • Ger vacker lyster
  • Hey Good Looking ligger i Johanneshov

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Vad är Radiofrekvens?

Radiofrekvens är elektromagnetisk energi precis som ljusets energi men med mycket längre våglängd som våra ögon inte kan se. Med tiden har man utvecklat teknologin och designat den för skönhets behandlingar då man sett effektfulla resultat. Den beprövade metoden är den enda icke kirurgiska som kliniskt dokumenterat effekt på uppstramning och lyft på huden, reducering av fina linjer och rynkor samt förbättring av ansiktskonturer.

Hur fungerar radiofrekvens vid skönhetsbehandlingar?

Radiofrekvens-teknologin fungerar på det sätt att det levererar radiovågor djupt ner i huden, till läderhuden, och värmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden först när de når en temperatur på ca 40°C som kollagenet börjar krympa och dra ihop sig. När kollagenet krymper stimuleras produktionen av nytt kollagen och därmed ökar densiteten och tjockleken på läderhuden. Rynkor och linjer fylls på så sätt ut och huden blir fylligare och spänstigare med upplyftande och uppstramande effekt. Resultat börjar synas snabbt med att huden får en fantastisk lyster. Redan efter första behandlingen kan man se resultat.

Om Hey Good Looking

Hey Good Looking är ett företag beläget i Johanneshov i vackra lokaler. Här arbetar erfaren, utbildad personal som lever och andas skönhet och älskar att utföra behandlingar på sina kunder. Här erbjuds bl.a. behandlingar för att fixa fransarna, ta bort oönskad hårväxt, piffa till naglarna eller reducera svåra fettdepåer. Varmt välkomna!

Deal säljes av

Hey good looking
Organisationsnummer: 900901-XXXX
Kärrtorpsvägen 26e
121 55 Johanneshov
Mån - Lör 10.00- 20.00
Söndag STÄNGT
072-454 87 77Ring
Boka in dig på länken ovan och skriv in Let's deal koden i fältet för rabattkod.