letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
 MSM + C Vitamin 120 tabletter Elexir Pharma

MSM + C Vitamin 120 tabletter Elexir Pharma

91 kr
159 kr
Köpta
10+
Spara
43%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR PHARMA MSM PLUS C-VITAMIN. 100% OPTIMSM MED VITAMIN C

Elexir Pharma MSM + C-vitamin innehåller 100% OptiMSM samt har tillsatt vitamin C. Vitamin C bidrar då till en normal

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR PHARMA MSM PLUS C-VITAMIN. 100% OPTIMSM MED VITAMIN C

Elexir Pharma MSM + C-vitamin innehåller 100% OptiMSM samt har tillsatt vitamin C. Vitamin C bidrar då till en normal kollagenbildning som har stor betydelse för hudens normala funktion samt även för hår och naglar, normal energiomsättning samt att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter fysisk träning. den är en helt vegansk produkt. 

  • För kollagenbildning, hud och energiomsättning
  • För immunsystemet i samband med fysisk träning
  • Med OptiMSM® för bästa upptag
     

Funktionen:
Elexir MSM + vitamin C är ett kosttillskott med en inriktning på effektiv kollagenbildning, energiomsättning och immunsystemet vid med fysisk träning.

Elexir MSM + vitamin C är en smart mix av grundämnet svavel och vitamin C. MSM (Metylsulfonylmetan) som är naturlig källa till organiskt svavel. Svavel ingår i våra mänskliga celler och är ett av de vanligare grundämnena i kroppen, koncentrationen är då starkast i proteinrika vävnader som muskler, skelett, brosk samt hud, hår samt naglar.

Svavel:
Svavel som är ett grundämne, finns i hög koncentration i kroppen. Svavlets väg in i våra kroppar är då främst genom mat vi äter, processen startar i havet. I havet producerar våra alger mycket svavelrika substanser som lämnar vattnet och sedan så stiger de upp i luften där solens strålar sedan omvandlar dessa substanser till tex. MSM. I naturens fiffiga kretslopp med sol och regn faller så MSM ner på marken och tas upp av vår växtlighet. När vi sen äter tex. grönsaker, fisk, fågel, kött eller ägg/mejeriprodukter så får vi i oss detta svavel.

Mängden svavel:
Man har konstaterat att det finns mer svavel i kött än i grönsaker men oavsett våra olika matfilosofier så förser oss våra livsmedel med det svavel som varje cell i kroppen så väl behöver. Vårt lager av svavel påverkas av individuella faktorer såsom hur väl vi kan spjälka protein och därmed hur vi då tillgodogör oss näringämnen från vår vår föda. Läkemedel kan även de påverka mängden svavel, liksom våran ålder.

OptiMSM®
Elexir Pharma har här valt marknadens renaste svavelprodukt, nämligen 100% OptiMSM®. Som är en ultradestillerad MSM av absolut högsta kvalitet.

Vitamin C:
Vitamin C som är en mycket allsidig vitamin för den som är aktiv. Vitamin C bidrar även till flera viktiga kroppsfunktioner tex. till en normal kollagenbildning som har betydelse för tex. broskets, benstommens och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar även till en normal energiomsättning samt även till att minska trötthet och utmattning i kroppen, tex. i samband med träning. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion även under och efter fysisk träning.

 

Rekommenderat intag: 3 tabletter dagligen i samband med måltid. Börja med 1 tablett och trappa gradvis upp till 3 tabletter dagligen. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras utom räckhåll för små barn, i normal rumstemperatur och skyddad mot direkt solljus.BatchmärkningBäs

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446