Se favoriter
Se kundvagn
Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (1 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (2 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (3 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (4 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (5 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (6 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (7 av 9)Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker (8 av 9)

Anti-stresspaket: 12 st anti-stress leksaker

359 kr
795 kr
Köpta
10+
Spara
55%
Lägg till deal till favoriter
Enkelt men effektivt: Denna anti-stress leksaksats minskar din stress. Avslappningsterapi kan hjälpa barn och vuxna med höga nivåer av stress eller ångest genom att kanalisera

Produktinformation

 • Avslappningsterapi kan hjälpa barn och vuxna med höga nivåer av stress eller ångest genom att kanalisera energi för att öka fokus och hålla händerna tysta.
 • Helt perfekt för personer som lider av stress eller personer med autism, ADD eller ADHD för att lugna ner dem hyperintensiva tillfällena som kan inträffa i vardagen.
 • Allt innehåll är 100% ogiftiga material som silikon, rostfritt stål av livsmedelskvalitet och kisel. Passar alla som lider av stress
 • Paketets innehåll är slumpmässigt förutom Cube som alltid är blå. Alltså, de går inte att välja färg på paketets innehåll. Samma går med variationen av djuren i paketet.

Användarvillkor

 • Frakt tillkommer
 • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
 • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Enkelt men effektivt: Denna anti-stress leksaksats minskar din stress. Avslappningsterapi kan hjälpa barn och vuxna med höga nivåer av stress eller ångest genom att kanalisera energi för att öka fokus och hålla händerna tysta. Den är perfekt som en dekompressionsleksak för speciella behov.

Giftfritt och miljövänligt: Alla sensoriska leksaker är gjorda av högkvalitativt organiskt kisel, rostfritt stål av livsmedelskvalitet, 100% giftfritt och miljövänligt. Dessa leksaker är säkra för barn och passar bättre för äldre barn över sju år. De vuxna kan också spela.

Psykologisk hjälp: Kan hjälpa till att känna igen och stabilisera mental prestation. Vissa människor driver saker tillsammans medan de tänker och brainstormar. För barn och tonåringar med autism, ADD och ADHD är detta ett bra lugnande medel. Ha kul och ta bort stressen i timmar.

Enkel skötsel: Skölj helt enkelt i diskbänken för att rengöra. Endast lufttorka.

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395