Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Sommarpaket för 2 på Smådalarö Gård

Sommarpaket för 2 på Smådalarö Gård

1 995 kr
3 390 kr
Köpta
20+
Spara
41%
Lägg till deal till favoriter

Luta dig tillbaka och njut av härliga sommardagar på Smådalarö gård! Tillsammans med en vän kan du just nu spendera en natt på denna genuina gård. Under dagen går det att basta eller kanske ta en padelmatch på Smådalarös fantastiska banor (kostnad tillkommer). Framåt kvällen njuter ni sedan av en välkomponerad tvårättersmiddag och morgonen därpå serveras en god frukost. Välkommen! 

Det här ingår

  • Övernattning för 2 
  • Tvårättersmiddag 
  • Frukost
  • Fri tillgång till gemensam elbastu (vedeldad bastu går att boka mot en extra kostnad)

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning sön-fre fr.o.m. 1 juni 2020 t.o.m. 5 juli 2020
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Smådalarö Gård uppfördes 1810 som middags- och festlokal och har sedan dess kompletterats med hotellflygel, matsal och orangeri. På tomten, invid vattnet, finns numera också två bastubyggnader och ett stenkast från herrgårdsbyggnaden ligger Gits Hus – en separat hotellbyggnad som tidigare fungerat som sommarbostad för revydrottningen Git Gay.

Havsbastu och padelbana – för den som vill aktivera sig

Idag finns här havsbastu och 9-håls golfbana byggd på skärgårdsängarna. Här är rummen individuellt inredda, varje rum är unikt. Det rummen har gemensamt är att de är utrustade med dusch, toalett och tv – och att du sover i bekväma sängar. För dig som inte rår dig på golfen, men trots allt vill vara aktiv på din semester så finns även padelbanor. Padel har blivit otroligt populärt de senaste åren och det är inte så konstigt, denna sport är lika enkel som den är rolig att spela. Så varför inte testa på detta du också? Smådalarö Gårds padelklubb erbjuder två utomhusbanor i skärgårdsmiljö med fantastisk utsikt över Hemviken. Ni spelar på konstgräs och bäst spelar du med skor för padel eller tennisskor. Utöver att spela padel kan du också basta, bada och äta gott i krogen – eller varför inte kombinera med en golfrunda?

Deal säljes av

Smådalarö Gård
Organisationsnummer: 556165-9888
Smådalarö Gård
137 70 Dalarö
08–501 551 00Ring
- Bokningsförfrågan via mail eller tel
- Uppge kod vid bokning
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller
- Dealen gäller ej Midsommar
- Dealen gäller 1/6-5/7 dock ej lördagar