Se favoriter
Se kundvagn
Trådlös Qi laddare - bilhållare med snabbladdning

Trådlös Qi laddare - bilhållare med snabbladdning

199 kr
599 kr
Köpta
6
Spara
67%
Lägg till deal till favoriter
Mobilhållare och laddare i ett! Qi-laddaren kommer med två olika fästen och fungerar i varje bil, Den passar alla mobiler med stöd för trådlös laddning (Qi). Billaddaren laddar snabbt och är skonsam för mobilens batteri.

Produktinformation

  • Mobilhållare och trådlös laddare i ett
  • Snabbladdning med 10W / 7.5 W
  • Billaddaren fungerar med alla mobiler med Qi
  • Lätt att montera och ta av igen
  • Två olika fästen och USB-kabel medföljer

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Smidig och säker hantering: Qi laddaren kopplas med den medföljande USB-kabeln till ett USB-uttag/USB-laddare till cigguttag. Sedan är det är bara att sätta in mobilen; bilhållarens fästen tar tag i mobilen genom tyngdkraft och håller den stadigt på plats. Du slipper att ta med laddkabel och hantera sladdar när du kör bil.

Snabb trådlös laddning: 10 W snabbladdning för Android mobiler som Samsung S9, S9+, Note 8, S8+, S8, Note 5, S7 Edge, S7, S6 Edge plus, S6 Edge, S6 m fl, 7,5 W laddning för iPhone som iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 med flera, samt 5W standardladdning alla andra mobiler med inbyggd stöd för Qi (trådlös laddning). 

VIKTIGT: För snabbladdning behövs en billaddare med 9V, med 5V billaddare får du endast standardhastighet, oberoende av mobilmodell.

Olika fästalternativ: Den trådlösa laddaren passar till alla bilar och kan antingen klämmas fast i fläktgallret eller fästas på vindrutan eller instrumentbrädan. Två olika fästen medföljer.

Specifikationer:
Input: 9V/1.67A 5V/2A
Output: 9V/1.2A 5V/1.5A

Fungerar för alla mobiler som är utrustade med Qi-funktion för trådlös laddning och med en bredd mellan 66-87 mm och tjocklek på 5-11 mm.

Paketet inkluderar:
Bilhållare för trådlös laddning
Monteringshållare till fläkten
Monteringshållare med 3M tejp
USB laddkabel
Användarmanual

Notera: Förvissa dig om att mobilen har stöd för trådlös laddning (QI), annars kan du lätt komplettera mobilen med ett Qi-skal eller Qi-mottagare.


Så fungerar Qi-standarden
Qi-tekniken är en standard för trådlös överföring av energi genom induktion. Överföringen av ström och spänning sker genom magnetfält rör sig mellan sändare (laddstation) och mottagare (smartphone). Om en kompatibel enhet placeras i laddaren startar laddningsprocessen automatiskt med elektromagnetisk koppling. När processen är klar, dvs mobilen är fulladdad, övergår tekniken till standby-läge. Tack vare standardiseringen kan mobiler från olika tillverkare använda samma station.

De flesta nyare mobiler är QI-kompatibla och äldre modeller kan enkelt kompletteras med med en Qi-adapter eller ett Qi-skal, så fungerar trådlös laddning lika bra för dessa. Trådlösa mobilladdare kan oftast känna av den optimala effekten för respektive mobil, s.k. adaptive charging, så att den laddas med en spänning på 10 W, 7.5 W (dvs. snabbladdning) eller 5W, beroende på modell.

Det finns fler fördelar med en trådlös billaddare: Eftersom mobilen bara hängs upp eller läggs på laddningsplattan blir det inget slitage på mobilens känsliga laddningsport. Speciellt i bilen är det dessutom praktiskt att du inte behöver hålla på med sladdar, vilket ökar säkerheten (och du slipper ha med dig olika laddningskablar och adaptrar till olika mobiler). Mobilen sitter också fast i laddaren, så att du alltid ser displayen utan att behöva ta mobilen i handen, och telefonen kan inte heller flyga omkring vid en kraftig inbromsning.

Ny teknik och nya enklare lösningar! Med den här Qi billaddaren laddar du din mobil trådlöst genom induktion. Den förenklar handhavandet och gör att du snabbt kan s

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349