Se favoriter
Se kundvagn
Ratt till Nintendo Switch Joy-Con 2-pack Röd/Blå

Ratt till Nintendo Switch Joy-Con 2-pack Röd/Blå

169 kr
399 kr
Köpta
4
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter
Nintendo Switch ratt med fäste för Joy-con handkontrollen. Lätt och greppvänlig ergonomisk design som ger dig en mycket bättre spelupplevelse vid racingspel. Kommer i 2-pack i härligt glada färger.

Produktinformation

  • Förbättrar körupplevelsen
  • Extra skydd
  • Bättre grepp
  • Kompatibel med Nintendo Switch

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Förbättrar körupplevelsen: Rattdesignen ger dig en bättre körupplevelse, perfekt för Nintendo Switch racing spel! Skyddar dina Joy-con spelkontroller även från damm, slitage, stötar och repor.

Lätt att använda: Sätt spelkontrollen rattens mittpanel och din racingratt är redo för all rattkompatibla spel på Nintendo Switch. Används till vänster och höger Switch Joy-Con kontroll.

Bättre grepp: Tillverkad av högkvalitativt ABS-material för att ge bättre grepp och ökad komfort. Lätt och kompakt, väldigt lätt att bära och greppa tack vare den ergonomiska designen.

Kompatibel med Nintendo Switch: Speciellt utformad för Nintendo Switch Joy-Con och ger full tillgång till alla knappar och funktioner utan att begränsa dig vid spel eller rörelse. Ett måste för alla som älskar Nintendo Switch racingspel!

 

Specifikationer:

Färg: Röd och Blå

Vikt: 69 g

Material: ABS

Storlek: 15.5 cm x 12.5 cm x 3.5 cm

 

Paketet inkluderar:

2 x Ratt till Nintendo Switch Joy-Con

OBS! Paketet innehåller 2 st rattar som är tillbehör till spelkontrollen - själva Joy-Con-kontrollen är inte inkluderad och visas på bild endast för illustrativa ändamål.

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349