Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kollagen Pulver 100% marint 175 gram Elexir Pharma

Kollagen Pulver 100% marint 175 gram Elexir Pharma

169 kr
199 kr
Köpta
1
Spara
15%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR KOLLAGENPULVER – 100% MARINT KOLLAGEN

Denna Elexir Pharma Kollagen består av 100% marint kollagen typ I. Kollagenet här utvinns endast ur viltfångad fisk som kommer

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR KOLLAGENPULVER – 100% MARINT KOLLAGEN

Denna Elexir Pharma Kollagen består av 100% marint kollagen typ I. Kollagenet här utvinns endast ur viltfångad fisk som kommer från vattnen i Nordatlanten. Fisket där är kontrollerat samt följer EUs direktiv om ansvarsfullt fiske med hänsyn till ett mer hållbart fiskbestånd. Elexir Pharmas Kollagen är hydrolyserat för ett bättre upptag i kroppen och är mycket lätt att lösa upp i vatten, juice, smoothie eller annan valfri vätska. Den har en neutral smak. 

  • 100% ren kollagen
  • Av fisk från kontrollerat, ansvarsfullt fiske
  • Lättlösligt i både kall och varm dryck
  • Neutral smak

Kroppens byggmaterial.
Kollagen är ett viktig protein som bygger upp bland annat hud, ben och senor i vår kropp. Kollagen består av olika typer av aminosyror i skiftande sammansättningar och man räknar med att det finns sammanlagt 16 olika typer av kollagen i vår kropp.

Den vanligaste är kollagen typ I och III som då förekommer i hår, hud, naglar, muskler och ben. Kollagen typ I står för så mycket som ca 90% av allt kollagen i vår kropp. En 3:e variant som man talar om är kollagen typ II som finns mycket i leder och brosk.

Minskar med åldern:
Kroppen kan tillverka eget kollagen men det avtar kraftigt med en stigande ålder. Minskningen börjar redan i 25-årsåldern och dat gör att när vi passerat 60 har produktionen minskat med ca 35%. En indikation på minskad kollagenproduktion är att huden blir tunnare, rynkigare och torrare. Många använder Kollagen dels för ledder & skelett men även för att bromsa åldrandet och för att se fräschare ut. Man brukar kalla Kollagen för hudens klister, det är det som bidrar till att hålla huden elastisk & slät.

Dominerar i kroppen:
Nästan 75 % av vår hud består av kollagen och kollagen är även det dominerande proteinet i kroppen. Bindväven som är ett av kroppens främsta byggmaterial består till 80% av kollagen och då förstår man hur viktig denna ingrediens är i vår kropp.
 

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 2 skopor (ca 5 g) / dagligen på tom mage före frukost i ett glas vatten eller annan valfri dryck.

Antal doser per förpackning: 35

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan det är viktigt med en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn, i normal rumstemperatur och skyddad från direkt solljus.

Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 36 mdr.BatchmärkningBäst före, samt batchnr står under streckkoden.GlutenNEJLaktosNEJMjölkproteinNEJAnimaliskt ursprungJA (fisk)VeganskNEJOk för Gravida & AmmandeJAEkologiskNEJCertifieringarEFTA (European Free Trade Association)Plast/plaster (avseende förpackning)Återvinningsbar plast

 

DEKLARATION PER DAGSDOS:5 gram pulver (2 skopor)DRI*Hydrolyserat fiskkollagen (marint ursprung, Gadus morhua)5000 mgej fastställt*Dagligt referensintag (DRI)  

 

Ingredienser: Hydrolyserat fiskkoll

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446