Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Good Mood 120 kapslar Elexir Pharma

Good Mood 120 kapslar Elexir Pharma

253 kr
389 kr
Köpta
3
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Good Mood Från Elexir Pharma är ett kosttillskott med ingredienser för emotionell balans samt minskad stress. Good Mood innehåller 3

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll
  • Mångårig erfarenhet

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Good Mood Från Elexir Pharma är ett kosttillskott med ingredienser för emotionell balans samt minskad stress. Good Mood innehåller 3 välkända örter samt Lactium®, som är en patenterad peptid från råmjölk. Saffranextrakt som bidrar till en bra känslomässig och emotionell balans, positiv sinnesstämning och avslappning. Ashwaganda & rosenrot är adaptogener som hjälper kroppen att hantera fysisk utmattning och emotionell stress.

  • Saffran, Ashwagandha, Rosenrot och Lactium®
  • För emotionell balans och positiv sinnesstämning
  • Minskad stress och avslappning
  • Passar både män & kvinnor

Negativ stress:

Stress som är en del av vår vardag och något vi tyvärr hela tiden måste hantera och hitta en bra balans mellan positiv & negativ stress. Vanliga orsaker till en negativ stress kan vara höga krav, otillfredsställda behov, över & understimulering, konflikter, upplevd tidsbrist mm mm. Våra kroppar är utvecklade för att hantera en kortvarig stress som att fly eller fäkta under kortare stunder. Den vardag många av oss lever i idag leder till en kronisk och långvarig stress med för lite återhämtning vilket då påverkar vår hälsa negativt. Du kan känna dig trött och utmattad, svårt att hitta fokus och även känna dig nedstämd.

För att hjälpa kroppen lite i denna situation rekommenderas regelbunden motion, extra mycket vila och ibland även be om hjälp, öva på att säga nej och självklart prioritera en varierad, hälsosam kosthållning. Och glöm inte bort dig själv, ge dig lite egentid.

Saffran - världens dyraste krydda:

Saffran känner vi till som en väldoftande krydda och används kanske mest under julbaket i Sverige men i andra länder är den mer vanligt förekommande i vanlig matlagning. Saffranskrokus har odlats i över 3000 år men man har hittat spår av saffran i avbildningar i Iran som är hela 50 000 år gamla. Så Saffran är världens dyraste & mest exklusiva krydda och det är inte konstigt då det krävs minst 100 000–150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna 1 kg korkad

Saffran.
Saffran innehåller även ämnet crocin som ger kryddan dess vackra gulröda färg men som också tillskrivs flera av saffrans fina egenskaper. Saffran är här tillsatt i Good Mood då det har en avslappnande effekt på kroppen men bidrar även till en positiv sinnesstämning och en bra känslomässig balans.

Ashwagandha:

Ashwagandha som är en ört / rot som blivit mycket populär i vä

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446