Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Epsomsalt 1000 gram Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

Epsomsalt 1000 gram Elexir Pharma. Fraktfritt vid 150:-

59 kr
79 kr
Köpta
6
Spara
25%
Lägg till deal till favoriter

Epsomsalt från elexir pharma som även kallas bittersalt. det består av 100% magnesiumsulfat av den högsta renhetsgraden. Epsomsalt är ett avslappnande badsalt som

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Epsomsalt från elexir pharma som även kallas bittersalt. det består av 100% magnesiumsulfat av den högsta renhetsgraden. Epsomsalt är ett avslappnande badsalt som verkar återhämtande för ömma muskler och behandlar knutar i leder och andra ömma punkter i hela kroppen . 

Epsomsalt har under många år använts även för att lindra stress, trötta ömmande muskler och muskelknutor. Saltet är även känt för sin mycket välgörande, återfuktande och lugnande verkan på huden.

”Epsom” kommer från en engelsk spaorten med samma namn. Epsomsalt framställdes 1694 ur mineralkällorna i denna staden Epsom och har sedan dess varit ett otroligt uppskattat badsalt i både badkar och fotbad. 

Epsomsalt består av magnesiumsulfat som består av de tre grundämnena magnesium, svavel samt syre. När amn blandar saltet i vatten så löses saltet upp och fria joner av dessa ämnen frigörs för en possitiv verkan på kroppen. 

 • Ett avslappnande badsalt
 • För trötta, ömma muskler
 • Innehåller 100% magnesiumsulfat
 • Är av högsta renhetsgrad
 • Använd till badkar, fotbad och kroppsskrubb mm.

   

Användningsområden Epsomsalt:

I badkar: Lös upp 200g (ca 2 dl) salt i varmt rinnande vatten för ett återfuktande och avslappnande härligt bad. Ligg och slappna av i badet under 20 minuter. Ett tips är att det går bra att lägga till en väldoftande eterisk olja.

Fotbad: Lös upp 50-100g (ca 0,5-1 dl) salt i en tex. fotbalja eller hink i varmt vatten för ett avslappnande och härligt mjukgörande fotbad. Ett tips är att det går bra att äevn här lägga till en väldoftande eterisk olja.

Kroppsskrubb:Blanda 1 del valfri kroppsolja du har med två delar salt samt ca 10-20 droppar eterisk olja (om du vill ha doft). Förvara det i en tätslutande glasburk eller liknande. Ha den sedan vid badet eller duschen och njuta när du vill som kroppskrubb eller bara som ett badsalt. 

En förpackning räcker till ca 5 bad.

Viktigt: Vid hudirritation avbryt genast användning. Undvik kontakt med ögonen. Om du får salt i ögonen skölj omgående med vatten. Använd ej om du har inflammerad eller skadad hud. För utvärtes bruk.

Förvaring: Förvaras torrt och återförslut förpackningen väl.

 ProdukttypKosmetisk produkt

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446