Let's deal

Keratinbehandling hos Studio Exklusiv

899 kr
2 000 kr
Köpta
20+
Spara
55%

Få en keratinbehandling som gör så att håret blir rakt och glansigt.!Det bästa med denna behandlingen är att den inte innehåller några kemikalier som är skadliga för håret. Tvärtom så gör behandlingen att håret skyddas och vårdas, och att det ser mycket friskare ut. 

För kort hår (max till axlarna)
899 kr
2 000 kr
För långt hår
1 199 kr
2 500 kr

Höjdpunkter

  • Keratinbehandling
  • Få ett rakare och glansigare hår
  • Hos Salong Exklusiv

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 9 oktober 2019
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret frisk/friskare igen. Om du på något sätt har ett skadat och preparerat ditt hår. Med preparerat betyder det att håret är färgat, permanentat eller på något annat sätt kemiskt behandlat. Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång) och miljöpåverkan. Håret kan då vara mycket frissigt, stort och svält, kanske bryts av väldigt lätt osv. Ofta ser man detta speciellt när det är nytvättat eller om det är fuktigt ute och brukar vara ett irritationsmoment då det kräver lång tid med både hårblås och plattång. På de flesta räcker det med endast en behandling för att märka fantastiskt resultat . Keratinbehandlingen är en väldigt enkel och smidig väg till friskt hår som tar ca 2 till 4 timmar. För att fortsätta bygga upp ditt hår rekommenderas det att göra en behandling var 5-6 månad. Keratinbehandling gör ditt hår frissfritt upp till 3-6 månader. Ditt hår blir glansigt, mjukt och lättstylat håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt och hålla ihop skikten så att hårstrået klarar av att bli längre. När du gjort din keratinbehandling är håret färdigbehandlat när du lämnar salongen. Obs! När du gjort din behandling är det mycket viktigt! att du sedan använder sulfat fria produkter för att inte keratinet skall lösas upp och gå ur håret fortare. Självklart finns schampo, balsam, keratinspray att köpa hem till tig som ej har.

Om Salong Exklusiv

Personalen på Salong Exklusiv har många års erfarenhet som frisörer. Här kan du alltid känna dig i trygga händer och vare sig du vill ha en enkel toppning, touch-up eller en helt ny frisyr så kommer personalen på Salong exklusiv se till att du blir nöjd. Salongen erbjuder även massage och trådning. 

Deal säljes av

Studio Exklusiv
Organisationsnummer: 871027-XXXX
Östra Förstadsgatan 29
212 12 Malmö
Mån-Lör 9-20
0760-16 60 60Ring
Boka via boka direkt, uppge din Let's Deal kod vid bokning.