letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Spiegelau Authentis karaff 1 liter

Spiegelau Authentis karaff 1 liter

899 kr
1 529 kr
Köpta
1
Spara
41%
Lägg till deal till favoriter

Med en vinkaraff har du mölighet att dekantera ditt vin. Dekantering innebär att lufta vinet och avskilja bottensatsen och att det luftas så att vinet kommer i kontakt med luftens syre så att tanninerna framträder ordentligt.

Produktinformation

  • Material: Kristallglas
  • Volym: 1 liter
  • Mått (ØxH): 24,5 x 31,8 cm

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 10 arbetsdagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Spiegelau

Spiegelaus designers skapar glas som är slående men ändå enkla, en perfekt balans mellan proportion, form och funktion. Med specifika glas för speciella viner och öl samt universella glas, passar ett Spiegelau-glas till alla tillfällen. Spiegelau är ett varumärke med lång tradition.

Det första registrerade omnämnandet av Spiegelau-fabriken är från 1521. Från att skapa fina glasspeglar för de gamla kungliga hoven i Europa har Spiegelau lyckats omvandla sin 500-åriga erfarenhet av hantverk till maskintillverkad produktion med banbrytande teknologi. De förblir trogna till hantverket och använder den senaste, mest innovativa, tekniken för att säkerställa att glasen är pålitliga och hållbara. Spiegelau-glasen är inte bara vackra - de har en hög hållbarhet och är diskmaskinssäkra.

Deal säljes av

Let's deal AB
Organisationsnummer: 556796-3466