Se favoriter
Se kundvagn
Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i GöteborgBoende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (1 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (2 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (3 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (4 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (5 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (6 av 8)Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg (7 av 8)

Boende för 2, 3 eller 4 inkl. frukost på Quality Hotel The Weaver i Göteborg

925 kr
1 330 kr
Köpta
80+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Göteborg och maffiga Quality Hotel The Weaver – ett helt nyöppnat hotell beläget endast 8 minuter med spårvagn från Liseberg och Korsvägen. Namnet anknyter till den vävindustri som tidigare blomstrade i området och syns i allt från lokalt förankrad konst med vävda mattor på golv och väggar samt rumsnumrering i sydtrådar.

Husets häftiga färgsättning med en kulört och mättad färgskala är en blinkning till den tidigare tillverkningen av linoljefärg i området. Ni bor i ett standard dubbelrum eller familjerum.

Dubbelrum standard för 2 pers inkl. frukost
925 kr
1 330 kr
Familjerum för upp till 4 pers inkl. frukost
1 125 kr
1 630 kr

Det här ingår

  • Boende för 2 i standard dubbelrum eller 3 eller 4 personer i familjerum
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning fr.o.m. 25 juni t.o.m. 15 augusti 2021
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats
  • Läs om Quality Hotel The Weavers rutiner kring covid-19

Mer om dealen

Magisk utsikt, mat och rymliga rum

Hotellet har 370 smakfullt och ljust inredda rum med ljudisolerade fönster från golv till tak. Utsikten från hotellet är magisk och kan avnjutas i alla väderstreck. Brasserie X är namnet på hotellets restaurang, med fokus på säsongens råvaror. Den franskinspirerade menyn bygger på goda, enkla och ack så goda rätter lagade från grunden. Naturligtvis har hotellet en bar i lobbyn.

Träffa Lollo & Bernie på The Weaver i sommar

Under hela sommaren kommer Vings populära maskotar Lollo & Bernie att finnas på hotellet onsdag-söndag fr.o.m. 30/6 t.o.m. 15/8. De, tillsammans med aktivitetsteamet, bjuder på ett fullspäckat aktivitetsprogram med spännande äventyr, filmvisning, minidisco och mycket mer. 

Deal säljes av

Quality Hotel™ The Weaver
Organisationsnummer: 559053-5695
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 12:00
Bokning sker enbart via mail.
Uppge namn, datum för incheckning och let’s deal-kod vid bokning