Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Actify 60 kapslar Elexir Pharma

Actify 60 kapslar Elexir Pharma

39 kr
229 kr
Köpta
6
Spara
83%
Lägg till deal till favoriter
ACTIFY MED VITAMIN C FÖR BILDNING AV KOLLAGEN & BROSKETS  FUNKTION

Obs! Kort bästföredatum 23-03-30 därav det extremt låga priset. Dock ej att

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ACTIFY MED VITAMIN C FÖR BILDNING AV KOLLAGEN & BROSKETS  FUNKTION

Obs! Kort bästföredatum 23-03-30 därav det extremt låga priset. Dock ej att förväxla med sista förbruknings datum.

Actify från Elexir Pharma är ett mycket väl genomtänkt kosttillskott som är speciellt framtaget för leder och ligament. Den har flera ingredienser med lång traditionell användning så som hyaluronsyra, gurkmeja, boswellia och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning samt broskets normala funktion är detta en komplett produkt för din ledhälsa.

 • Med alla kända led-ingredienser i samma produkt!
 • Innehåller vitamin C för bildning av kollagen och broskets normala funktion
 • Innehåller Boswellia serrata som stödjer ledens rörlighet
 • Räcker med endast 1-2 kapslar per dag
   

  Actify är ett mycket avancerat kosttillskott från Elexir Pharma som innehåller väl genomtänkta ingredienser i kombination med noggrant uträknade doseringar. Det är ett kosttillskott för dig som rör mycket på dig men även för dig som önskar en god och bättre ledhälsa. Actify innehåller bland annat vitamin C som effektivt bidrar till kollagenformation för både skelettets och broskets normala funktion.

  Våran vuxna kropp består av totalt 220 olika ben. Benen är sammankopplade via olika former av leder. I lederna ska de två olika benen inte röra vid varandra utan de är separerade via ett fint lager med brosk och hålls sedan samman med senor, ligament samt muskler. I äkta leder finns det även synovialvätska som agerar smörjande för leden på ungefär samma sätt som oljan i en motor.

  I våra leder spelar brosket en central roll för ledernas funktion. Om lagret brosk nöts ner eller skadas så orsakar detta en ledsmärta och problem. Vår kost spelar en roll för broskets bildning och underhåll. Speciellt vitamin C som är en vattenlösligt vitamin som kroppen själv inte kan tillverka utan det måste tillföras utifrån. Vitamin C bidrar till bildning av kollagen som är den huvudsakliga proteinstrukturen i brosk och därmed till att brosket fungerar som det ska.

  Förutom vitamin C så finner du även flera andra avancerade och välkända ingredienser. Dessa är boswellia, camelinaolja, gurkmeja, hyaluronsyra, ingefära och kollagen typ II. Denna unika blandning av dessa gör Actify till en av de mest kompletta produkterna på marknaden för ledhälsa.

  Rekommenderad daglig dos: 
  Tag 2 kapslar per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.
  Antal doser per förpackning: 30 st (60 kapslar).

  Kosttillskott: 
  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  ProdukttypKosttillskottHållbarhet och förvaringFörvaras torrt i rumstemperatur skyddat mot solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Hållbarhet 24 månader.BatchmärkningBäst före, samt b

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446