Se favoriter
Se kundvagn
Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapterNintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (1 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (2 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (3 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (4 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (5 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (6 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (7 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (8 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (9 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (10 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (11 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (12 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (13 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (14 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (15 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (16 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (17 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (18 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (19 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (20 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (21 av 23)Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter (22 av 23)

Nintendo Switch laddstation och HDMI-adapter

349 kr
799 kr
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter
Liten och portabel laddningsdocka och HDMI adapter för att både ladda Nintendo Switch och ansluta konsolen till en HDMI-skärm, t ex tv eller projektor.

Produktinformation

  • Laddningsdocka och HDMI adapter
  • Ladda och anslut Nintendo till en HDMI-skärm
  • USB-port för handkontroll
  • Liten och portabel
  • Lätt att använda

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Packa ned och ha med - överallt: Den här portabla Nintendo Switch laddningsdockan får tack vare sitt kompakta format (7x7 cm) lätt plats i fickan eller väskan. Lätt att ta med till dina vänner och perfekt att ha med på resan. Ersätt enkelt din Nintendo Switchs originalladdstation när du behöver en liten, lätt och portabel lösning.

Spela och ladda samtidigt: Med denna Nintendo Switch laddare och videokonverterare kan du spela spel i table-top-läget samtidigt när du laddar. Konsolen sitter på toppen av enheten istället för att glida in i dockningsstationen, så att ventilationshålen inte blockeras och överhettning undviks. Nu kan du spela hur länge du vill - perfekt för långa spelkvällar.

Lätt att använda: Efter anslutning av laddstationen/adaptern till en TV eller projektor med HDMI-kabel och laddkabel ansluten så kommer din Nintendo Switch att kännas igen direkt av teven/skärmen. Audio- och videokvaliteten är lika bra som vid originaldockningsadaptern. Du kan växla mellan konsolvisning och TV-skärm inom några sekunder genom att trycka på knappen på dockan/HDMI-adaptern. Det finns en LED-indikator i knappen som visar när den är i TV-visningsläge.

Ladda spelkontrollen direkt i dockan: Förutom USB-C port för laddning och HDMI-port till skärmen finns även en USB 3.0-port på Switch-dockan, så att du exempelvis kan ansluta en spelkontroll. Med denna produkt kan du använda Nintendo Switchs originaladapter eller en vanlig USB-C-kabel för strömförsörjning, och du kan spela medan du laddar.

 

Specifikationer:

Färg: Svart

Storlek: 7 cm * 7 cm * 4 cm

 

Paketet inkluderar:

1 x Nintendo Switch HDMI Video Converter Dock och laddstation 2-i-1

1 x Manual

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349