Se favoriter
Se kundvagn
Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra BrunnSpavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (1 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (2 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (3 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (4 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (5 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (6 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (7 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (8 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (9 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (10 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (11 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (12 av 14)Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn (13 av 14)

Spavistelse för 2 inkl. 3-rätters middag på Sätra Brunn

2 295 kr
3 390 kr
Köpta
30+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Ta med någon nära på en härlig spavistelse på Sätra Brunn. Paketet inkluderar boende en natt i dubbelrum med 3-rätters middag, frukostbuffé och entré till spa-avdelningen. Boendet sker på Skogsgården, ett hotell i sekelskiftesstil med individuellt inredda rum. Rummen är utrustade med dusch, wc och WiFi, bekvämt beläget ett stenkast från spa-området. 

Produktinformation

 • Logi i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • 3-rätters middag
 • Entré till spaavdelningen och gym
 • Lån av badrock

Användarvillkor

 • Dealen gäller incheckning torsdag och fredag fr.o.m. 28 oktober t.o.m. 17 december
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du får köpa flera deals, men utnyttja max en deal per sällskap och vistelse
 • Spabehandlingarna måste förbokas
 • Barnpolicy: Sätra Brunn välkomnar barnfamiljer. Kontakta hotellet för mer information
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjlig efter reserverat boende, ombokning i mån av plats.

Mer om produkten

Sätra Brunn – romantisk kurort mellan Västerås och Sala 

Till kurorten Sätra Brunn har människor kommit för att återfå energi i över 300 år. Gör det du med! Drick brunnens förstklassiga mineralvatten, ta en promenad genom parkerna och se de mer än 100 fantastiska husen från 1700 och framåt som finns här. Utöver grönska, lugn och historia finns här även två elljusspår. 

På Sätra Brunn njuter du av tillvaron i kurortens rymliga spa-avdelning med 34-gradig pool, bubbelpool, bastu och gym. Vill du ha en behandling kan du beställa till det. Middag serveras i den KRAV-märkta restaurangen som är ett minne många tar med sig härifrån. Här lagas maten av kärlek och bra råvaror! 
Sätra Brunn ligger endast 2 mil från Sala och på bekvämt bilavstånd från Stockholm, Mälardalen och Dalarna.

Deal säljes av

Sätra Brunn Hälsobrunn Resort AB
Organisationsnummer: 556805-1022
Sätra Brunn Hälsobrunn
733 95 Sala
0224-546 00Ring
- Bokning sker via telefon eller mail. Endast
av hotellet bekräftad bokning gäller.
- Uppge Let's deal-kod samt önskar datum
vid bokning.
- Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://satrabrunn.se/om-oss/covid-19/