Se favoriter
Se kundvagn
Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällenDanskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (1 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (2 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (3 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (4 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (5 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (6 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (7 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (8 av 10)Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen (9 av 10)

Danskurser i salsa, bachata och samba, 4 tillfällen

295 kr
600 kr
Köpta
40+
Spara
51%
Dealen avslutas om
35:44:37
Lägg till deal till favoriter

Släpp loss höfter, armar och kropp och låt dig svänga med i en härlig dansupplevelse som kommer sitta kvar i både kropp och själ! Dealen gäller hela 4 tillfällen av Salsa, Bachata, Samba Fitness eller Cuban Cabaret Lady Style

Bachata Nybörjare
295 kr
600 kr
Cuban Cabaret Lady Style
295 kr
600 kr
Samba Fitness
295 kr
600 kr
Salsa Nybörjare
295 kr
600 kr

Höjdpunkter

 • Danskurs 4 tillfällen

 • Välj mellan Salsa, Bachata, Samba Fitness och Cuban Cabaret Lady Style

 • Inga förkunskaper krävs för någon av kurserna

 • Kurserna hålls i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2021-09-09 t.o.m. 2021-10-31

 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort

 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Kursdatum

Efter startdatumet hålls kursen i 4 veckor till på samma veckodag och tid.

 • Bachata för nybörjare startar tisdag 26/10 kl. 19:30-20:30
 • Samba Fitness startar söndag 31/10 kl. 14:00-15:00
 • Cuban Cabaret Lady Style startar söndag 31/10 kl. 15:10-16:10
 • Salsa Nybörjare startar söndag 31/10 kl. 16:20-17:20

Om danserna:

Bachata

Denna kurs fokuserar på bachata sensual och bachata moderna, som är en vidareutveckling av den traditionella bachatan från Dominikanska Republiken. Lär dig grundstegen, grundläggande turer och body movement. Målet med kursen är att du ska få med dig alla verktyg du behöver för att börja dansa bachata socialt ute på dansgolven!

Samba fitness

Samba Fitness är en unik kombination av samba, fitnessträning och Brazilian Funk! Kursen innehåller mycket fotarbete, cardio och fysträning med fokus på hållning, axlar, lår, säte och core. Detta är en kurs för dig som vill lära dig dansen samba med den specifika stilen Samba No Pe från Rio de Janeiro Brasilien.

Du kommer får lära dig grundstegen i Samba No Pe med alla detaljer som krävs för att bli en riktigt skarp sambadansare i den specifika stilen från Rio de Janeiro! Samba är en utbredd dans som dansas på olika sätt i olika delar av Brasilien och just Samba no Pe är inspirerad av den stil som dansas på karnevalen i Rio De Janeiro. Utöver grundstegen kommer vi även lära oss olika stegkombinationer kallade Floreyos.

Denna kurs är perfekt för dig som också vill: Få starkare lår, säte och core Bli mer explosiv, uthålligare och rörligare Få bättre hållning Svettas mycke

Cuban Cabaret  Lady Style

Ta de av känslan och energin från La Tropicana Show! Detta är en helt unik kurs där du får lära dig teknik och stil från kubansk cabaret! Det som utmärker kubansk cabaret är mycket energi, glädje, uttryck och femininitet.

I denna kurs jobbar vi mycket med grundläggande dansteknik, hållning, precision, energi och uttryck. Du kommer lära dig element från flera olika kubanska rytmer så som chachacha, rumba, son och timba.

Salsa nybörjare

Lär dig salsa från grunden! Salsa är en rolig och fartfylld dans till en musik fylld av rytmer och karibiska instrument. Du dansar tillsammans med en partner, men lär dig också solosteg.

Ta del av glädjen och musiken i denna fantastiska dans! Vi lär dig allt du behöver veta om de grundläggande stegen och hur du får ett bra samspel med din partner för att du ska kunna börja praktisera dina kunskaper på dansgolvet!

Dance With Me A Lo Cubano

Dance With Me A Lo Cubano är en dansskola med fokus på kubansk dans och kultur. De håller kurser i salsa, bachata, afro och samba i Stockholm. De anordnar även event, workshops, socialdanser och fester. När du kliver in i deras dans skola börjar blodet bubbla och du kommer fyllas av n massa härlig energi och sipprar ut i varenda ven! Kika in deras hemsida och upplev magin själv!

Deal säljes av

Dance With Me A Lo Cubano
Organisationsnummer: 870831-XXXX
Konradsbergsgatan 2B
112 59 Stockholm
Anmäl dig via länken eller maila för bokning och uppge både vilken dans du valt samt Let's deal-koden vid kontakten