Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kalcium 120 tabletter Elexir Pharma

Kalcium 120 tabletter Elexir Pharma

86 kr
119 kr
Köpta
20+
Spara
28%
Lägg till deal till favoriter
ELEXIR KALCIUM MED VITAMIN D3, K2, GURKMEJA, BIOPERINE® FÖR KALCIUM FÖR ÖKAD BIOTILLGÄNGLIGHET

Elexir Kalcium från Elexir Pharma har en unik sammansättning

Produktinformation

 • Äkta egenvårdsprodukter
 • Tillverkat av förstklassiga råvaror
 • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

ELEXIR KALCIUM MED VITAMIN D3, K2, GURKMEJA, BIOPERINE® FÖR KALCIUM FÖR ÖKAD BIOTILLGÄNGLIGHET

Elexir Kalcium från Elexir Pharma har en unik sammansättning med kalcium, vitamin D3 och vitamin K2. Kalcium och de båda vitaminerna effektivt bidrar till att upprätthålla normal benstomme.

Den innehåller även det patenterade gurkmejaextraktet C3 complex® samt Bioperine® (svartpepparextrakt) för ökat upptag.

 • Med kalcium samt vitaminer som bidrar till ett normalt skelett
 • Kalcium bidrar till en normal ämnesomsättning
 • Med Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme
 • Innehåller extrakt från gurkmeja (C3 complex®)
 • Innehåller Bioperine som ökar biotillgängligheten
   

  Kalcium är kroppens byggmaterial:
  Kalcium som är byggmaterialet för kroppens bärande system dvs.skelettet. I princip allt kalcium i kroppen är bundet till skelett och tänderna. En liten del, knappt en procent av kroppens kalcium finns i de övriga vävnaderna. Funktionen där är att ”rycka ut” om tex. ett ben behöver repareras eller för att blodet ska kunna koagulera mm. Det har även en roll som är mindre känd nämligen att det är kalciumet som gör att vi kan dra ihop musklerna. Dvs. Kalcium gör att vi med muskelkraft kan gå, bära saker och en mängd andra vardaglig självklarheter.

  Optimering  kacliumupptage:
  Forskning vid Örebro Universitet har studerat vitamin K:s betydelse (framförallt vitamin K2) för fördelningen av kalcium i kroppen. Man kan säga att vitamins K fördelar kalciumet i kroppen till områden där det gör bäst nytta. Främst är syftet att få bort kalciumet från blodomloppet (där det transporteras runt i kroppen och i ogynnsamma fall även kan fastna). Största målet för kalciumet är där det gör mest nytta, nämligen för att förstärka benstommen. Vitmain K2 har förmågan att stärka benen utan att mineralhalten ökar generellt.

  Benstärkande samarbete mellan K & D:
  Samspelet mellan vitaminerna K2 och D-vitamin är mycket gynnsamt. D-vitamin har förmågan att öka tillgången på kalcium i kroppen. När denna förmåga sen kopplas samman med vitamin K2:s förmåga att fördela ut kalciumtillgången där den ger mest nytta, ger kombinationen av en mycket gynnsam inverkan på styrkan i skelettet. En mycket viktig egenskap framförallt för kvinnor som tenderar att drabbas av benskörhet efter menopaus.

  Gurkmejan kompletterar:
  Vid en högre ålder kan lederna behöva hjälp för att fungera som de ska och bibehålla sin rörlighet. Gurkmejan har dokumenterad trippeleffekt på lederna: Dels så skyddas lederna av den aktiva substansen kurkumin, dels så understödjer den rörligheten så att denna bibehålles samt för det tredje bidrar gurkmejan till den generella ledhälsan i kroppen. En annan starkt bidragande orsak är den dokumenterade förmågan att hjälpa kroppen i arbetet att kontrollera de inflammatoriska reaktionerna i kroppen samt att reducera den inflammation som orsakar besvären.
   

  Rekommenderat dagligt intag för vuxna:
  2 tabletter dagligen i samband med måltid
  Antal doser per förpackning: 60

  Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott ers

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446