Let's deal
Avkoppling för 2 hos Strandflickorna, Lysekil

Avkoppling för 2 hos Strandflickorna, Lysekil

1 895 kr
2 743 kr
Köpta
20+
Spara
31%

Välkommen till en lugn och avkopplande vistelse på Strandflickornas Havshotell. I samband med er vistelse denna härliga weekend så bjuds ni både på bubbel och aptitretare i marmorbaren, ni skäms bort med ett välkomstkit på rummet och ni njuter av en den goda 2-rättersmiddagen (förrätt och varmrätt) "Fröken Fridhem", fast meny exklusive dryck. Inte nog med det - morgonen därefter börjar inleds med hotellets goda frukostbuffé. 

Det här ingår

 • Boende 1 natt på Strandflickornas Havshotell
 • Bubbel & aptitretare i marmorbaren
 • Välkomstgåva på rummet
 • 2-rättersmiddag (förrätt och varmrätt)
 • Frukostbuffé

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning t.o.m. 30 april 2019. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • 29 kr i administrationsavgift tillkommer vid köp
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Njut av en vistelse på Strandflickornas Havshotell

Till vilken tidsperiod skulle du åka till om du kunde resa i tiden? Skulle du ta reda på hur pyramiderna byggdes? Eller skulle du kanske följa några av dina förfäder för att lära dig mer om din släkt? Nej, vi är övertygade om att du skulle åka till slutet på 1800-talet och Lysekil och njuta av tillvaron som Friherre och Friherrinna. Men vet du vad?! Du behöver inte resa i tiden för att uppleva detta! Du behöver bara ta dig till Strandflickornas Havshotell! Detta hotell har rötter som sträcker sig till 1894, och idag har man gjort allt man kan för att behålla hotellets forna charm och för att du som gäst ska kunna uppleva samma trevliga miljö som för 100 år sedan. 

Här bor du i vackra sekelskiftesrum med modern touch med antingen 120 cm säng eller 160 cm säng alternativt två enkelsängar. Rumstyp fås i samband med bokning hos hotellet. Som gäst hos Strandflickorna ges du många förmånliga erbjudanden att nyttja i Lysekil och ett rabatthäfte erhålls vid ankomst. Därefter är det bara att logga ut och njuta av en avkopplande vistelse med 2-rättersmiddag, frukost och välkomstbubbel vid ankomst. 

Välkommen! 

Deal säljes av

Strandflickornas Havshotell
Organisationsnummer: 556521-0555
Turistgatan 13
453 30 Lysekil
Följande datum är ej tillgängliga för bokning: 6/4 och 27/4, 18-22/4.
0523-79750Ring
Kontakta Strandflickorna via telefon eller mail för bokning.
Uppge Let’s deal-kod samt vid bokning.