Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (1 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (2 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (3 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (4 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (5 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (6 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (7 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (8 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (9 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (10 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (11 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (12 av 14)1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård (13 av 14)

1 natt för 2 inkl. avsmakningsmeny & vinprovning på Blaxsta Vingård

6 995 kr
Lägg till deal till favoriter

Sätt guldkant på tillvaron med en upplevelse utöver det vanliga. Här på Blaxta Vingård får du en god natts sömn i ett dubbelrum med en VIP-korg på rummet innehållande champagne, frukt och bär. Prova även på deras goda viner samt gå en guidad tur på deras vingård och vinfabrik. Avsluta sedan kvällen med deras säsongsbetonade 6-7 rätters avsmakningsmeny inkl. exklusivt matchande vinpaket.

Det här ingår

 • Dubbelrum inkl frukost
 • VIP-korg med Champagne, frukt och bär, m.m. på rummet
 • Vinprovning
 • Guidad tur på vingården och i vinfabriken
 • Säsongsbetonad 6-7rätters avsmakningsmeny inkl exklusivt matchande vinpaket

Användarvillkor

 • Gäller för incheckning 7 juli - 7 augusti
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Blaxta Vingård

Blaxsta Hotel ligger 1,5 timme sydväst om Stockholm på den svenska landsbygden. Boutiquehotellet består av fyra ombyggda 1600-talsbyggnader, som blandar arv med modernitet från 2000-talet. Vart och ett av de 15 hotellrummen med eget badrum är unika och har pittoresk utsikt över vår gård, sjö eller vingård.

Om vingården

Föreställ dig världens mest mineraliserade jord i kombination med 25% fler dagsljustimmar än söder om Europa under sommaren, detta är den unika miljön för druvorna. Den miljövänliga och hållbara processen inkluderar ekologisk druvodling och naturlig vinprocess. Allt drivs av solcellsparken på plats. Vinet framställs på egna vingårdar, är varsamt handplockat och kalljäst på plats i små omgångar och är helt utan tillsatser.

Deal säljes av

Blaxsta Vingård
Organisationsnummer: 556592-9642
Blacksta by gård
642 95 Flen
Bokas via mail. Uppge kod vid bokning.
Incheckning gäller 7 Juli - 7 Aug