Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

Kurs i medicinsk qigong

799 kr
1 890 kr
Köpta
30+
Spara
58%
Lägg till deal till favoriter

Ge bort en qigong-kurs i julklapp! Med dagens deal hos Kina-terapi får du två kurstillfällen där praktik varvas med teori. Du lär dig mer ingående vad qigong är, vad det är bra för och på vilket sätt det hjälper kroppen att återfå och bibehålla hälsan. 

Höjdpunkter

 • Lär dig grunderna i medicinsk qigong
 • Kurstillfälle januari:  24/1 kl. 18-21 samt 25/1 kl. 9-12
 • Kurstillfälle februari: 21/2 kl. 18-21 samt 22/2 kl. 9-12
 • Den qigong-form som ni kommer att arbeta med heter "ba tian qigong". Ba tian betyder "De åtta himlarna" och är en kraftfull medicinsk qigong-form som syftar till att balansera upp energiflödena i kroppen för att skapa förutsättning för kroppens läkningsförmåga, och för att bibehålla hälsan när du väl har uppnått den
 • Kina-terapi ligger vid Gullmarsplan nära tunnelbanan

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast vald kurs
 • 1 deal per person
 • Gäller endast nya kunder till Kina-terapi
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
 • Begränsat antal deltagare per kurs – först till kvarn gäller
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Första dagen fokuserar ni på att lära in rörelserna. Hela rörelseschemat delas upp i mindre portioner, därefter går ni igenom det steg för steg, samtidigt som ni går igenom vad varje rörelse är bra för. Andra dagen är vigd åt att öva, öva, öva hela qigong-formen.​

Om Medicinsk Qigong

Den Qigong-form som ni kommer att arbeta med heter Ba Tian Qigong. Ba Tian betyder "De åtta himlarna" och är en kraftfull medicinsk qigong-form som syftar till att balansera upp energiflödena i kroppen för att skapa förutsättning för kroppens läkningsförmåga, och för att bibehålla hälsan när du väl har uppnått den. Enligt traditionell kinesisk medicin kan Qi-gongen ge kraftfulla effekter på hela kroppen, och även på problem som depression, ångest, trötthet, mag-tarm problem samt rygg- och ledvärk. Qigong-formen tar ca 20 minuter att träna, och det rekommenderas att man genomför övningen en gång per dag, även om du kommer att få goda resultat även om du missar nån dag då och då.

Om Kina-Terapi

Hos Kina-Terapi i Gullmarsplan behandlas ömmande eller stela muskler av diplomerade terapeuter och TKM-läkare (Traditionell Kinesisk Medicin). Genom knådningar, strykningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen vilket ger en nästintill omedelbar smärtlindring. Andningen fördjupas, blodcirkulationen förbättras och kroppens produktion av ”må bra-hormonet” oxytocin ökar. Kina-Terapi har även andra behandlingar såsom: Akupunktur, koppning, tui-na massage, fettreducering, rökavvänjning, infertilitetsbehandling, behandling med örtfotbad, fotmassage, fotvård m.m.

Kina-Terapis arbete går ut på att finna vägar att hjälpa dig att hitta ett sätt att återfå och bibehålla hälsan, och att visa dig hur du kan hjälpa andra. Kurserna och Yrkesutbildningarna på Kina-Terapi Skolan siktar till att låta eleverna hitta det värdefulla hos sig själva och andra. Att hitta nya sätt att kommunicera med sig själv och andra. Detta vare sig det handlar om beröring, rörelser och kunskap.

www.kina-terapiskolan.se
www.kina-terapi.se

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13 3tr
121 40 Johanneshov
Mån – Fre 10:00 – 19:00
(telefontid Mån – Fre 10:00 – 18:00)
08–508 636 26Ring
Ring, maila eller kontakta oss via chatten för bokning.
Uppge Let's deal-kod vid bokning