Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
60 minuters ansiktsbehandlingar

60 minuters ansiktsbehandlingar

195 kr
895 kr
Köpta
200+
Spara
78%
Lägg till deal till favoriter

Unna dig en uppiggande ansiktsbehandling hos Alexis Skincare. Välj mellan facial boost, anti age eller djuprengöring inklusive portömmning. 

Djuprengöring inkl. portömning
195 kr
895 kr
Anti age
349 kr
895 kr
Facial boost
499 kr
1 299 kr

Höjdpunkter

 • Välj mellan tre ansiktsbehandlingar hos Alexis Skincare
 • Anti age: En uppfräschande och djupverkande behandling för en mer mogen, livlös och glåmig hy med synliga linjer och rynkor
 • Facial boost: Anpassad fuktbehandling för dig med torr och känslig hy
 • Djuprengöring: Rengöring på djupet med hjälp av peeling

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 22 oktober 2019
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Facial boost

Anpassad furktbehadnling för dig med torr och känslig hy. I fuktbehandlingen görs följande: Ansiktsrengöring, lättare peeling för att avlägsna döda hudceller, ångbehandling, portömning, fuktbindande hyaluronsyra-serum, reparerande fuktmask och behandlingen avslutas med en näringsrik och återfuktande kräm.

Anti age

En uppfräschande och djupverkande behandling för en mer mogen, livlös och glåmig hy med synliga linjer och rynkor. I behandlingen används ett djupverkande A-vitaminkoncentrat som stimulerar cellförnyelsen, slätar ut linjer och förebygger rynkor samt ger en fräsch lyster till huden. I behandlingen ingår ansiktsrengöring, peeling för att avlägsna döda hudceller, portömning, A-vitaminserum som jobbar på djupet, fuktmask. Behandlingen avslutas med en riklig mjukgörande, lätt uppstramande och fuktgivande kräm anpassad efter din hudtyp.

Djuprengöring inkl. portömning

Behandlingen börjar med en peelingtvätt som löser upp tilltäppta porer och avlägsnar döda hudceller. Därefter ångas huden med en vapozon där även själva portömningen sker. Nästa steg är en bakteriedödande ansiktstvätt, följt av en ansiktsmask som reducerar rodnad och drar ihop porerna. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm som ger huden balans.

Om Alexis Skincare

Alexis är LPG-specialist och inriktar sig speciellt till kvinnor som haft problem med viktuppgång och viktnedgång, där hon även kan hjälpa till med kost och träning, samt hjälpa kvinnor som lider av sina ärr efter operation eller bristningar efter en graviditet m.m. Alexis är noggrann, lyhörd och sätter dig som kund fokus. 

Deal säljes av

Alexis Skincare
Organisationsnummer: 900306-XXXX
Nobelvägen 40
214 33 Malmö
072 - 20 70 714Ring
Bokning får gärna ske via telefon eller sms, uppge Let's deal-kod. Svarar hon inte så är hon upptagen i behandling så skicka gärna sms! Invänta bekräftelse.